moja zube prvo perei sama već nekih pola godine onda mi tek nastupamo s finalnim četkanjem ukoliko želim požuriti stvar samo si još više zakompliciram

kod nas je primjer - ustane ujutro - u zoru, po ljeti joj ne možeš objasniti da je tek 4 ujutro i da se vrati u krevet jer ona vidi dan kroz prozor, i prvo što napravi je da uleti u svoj ormar i prebire koju će haljinu obući i ako nema one koju je ona sanjala onda je PANIKA!! i suzdržavaš se, suzdržavaš ali kada se 200 puta na dan presvuče i skine do gola kada je hladno, i naravno barem 150 puta joj moraš pomoći jer se zapetlja u svu tu silnu robu, fitilj brzo plane - ali moram priznati da mi je sve duži i sve se duže mogu suzdržavati da ne reagiram na plač i dernjavu

metoda napuštanja sobe dok se ne smiri i kod nas djeluje - pokatkada se smiri za minutu a ako je premorena vrištanje traje i desetak minuta - a koji raspon decibela :shock: nisam imala pojma da to može

inače - može se darat kolko hoće, ali štrample i duge rukave (na koju god želi haljinu) mora obući - no to i napravi kada prođe kriza odbijanja i ja prestanem inzistirati

inzistiranjem uvijek izvlačim deblji kraj - zato samo cool 8)

(imam još primjera ali sada ne mogu zbog bebe pisati ...)