Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Išijas i liječenje - pomoć!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Išijas i liječenje - pomoć!

Noćas me užasno počela boljeti noga, sumnjam da je upala živca negdje u leđima koja se proširila na nogu. Nisam spavala, ne mogu do wc sama... koma.
    Nisam htjela zvati hitnu da me ne nakljukaju nečim što može škoditi mom djetetu obzirom da dojim. Spremam se zvati svoju doktoricu pa me zanima što smijem primati? Mama mi je imal istu situaciju prije par mjeseci i znam da je danima primala neke inekcije.
    Hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa samo naglasi da dojis i da ti daju nesto sto nije kontraindicirano.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj homeopatiju.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

smiješ i ibuprofen.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Imala sam dva puta lumbago s išijasom . Da bi uopće mogla ležati trebalo je uzeti kombinaciju normabel-voltaren ćepić. Srećom u toj fazi smo imali noćnu pauzu (4 mj.)negdje od pola noći do 6 pa je doc preporučio da popijem nakon zadnjeg podoja. Drugi put sam trpila bolove bez uzimanja ičega jer mi je bilo nemoguće ne dojiti 2 sata (iako je A. imao 7 mj.), a i nekako sam se uspijevala namjestiti. Mislim da nijedan medikament nije pogodan pa je moja deviza "stisni zube ako ikako možeš".

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala vam cure. Zvala sam doktoricu rekla je pošto dojim samo Lekadol i Deep Relief (iako nije za dojilje, kaže može malo jer neću to mazati 2 prsta debelo). I mirovanje. A to mi uz malecku teško pada.

Zvala sam i frendice - jedna veli da može i Klavon (ima brufena u sebi) s druga pita Kaj mala baš mora još cicati?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    probaj homeopatiju.
    Znaš možda što bi bilo za to?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jako ovisi o simptomima. meni se dogodilo da sam nekim krivim pokretom valjda ukljestila zivac i ujutro se nisam mogla ustati iz kreveta. mogla sam hodati, tad me nije bolilo, ali svaki medjupokret, stajanje, sjedanje, ustajanje uzrokovao mi je stvarno uzasnu bol. s jednom dozom remedije nakon 2-3 sata se smirilo, a do navecer je prestalo.
    mozes pokusati na www.abchomeopathy.com (imas tamo remedy finder) odgonetnuti koja ti remedija treba. samo pitanje hoces ju moci nabaviti.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Smiješ i Voltaren.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •