Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 174 od 174

Tema: monte, danone, pudinzi

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

teško je danas sve izbjeći
    ja se trudim koliko mogu
    što manje umjetnih boja , to bolje
    E - ovi su oznake za sve, pa i kisik (EU-birokracija), neki su ok, samo pogledaš u tablici dopuštenih za malu djecu koji je šta , ako te zanima

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    teško je danas sve izbjeći
    ja se trudim koliko mogu
    što manje umjetnih boja , to bolje
    E - ovi su oznake za sve, pa i kisik (EU-birokracija), neki su ok, samo pogledaš u tablici dopuštenih za malu djecu koji je šta , ako te zanima
    I ja se trudim, stvarno je teško zdravo hraniti dijete. Gledam ja te E nešto po tablicama, no kao što rekoh, moj roko baš ni neće nezdravu hranu (osim tih sireka), tako da za sada s tim ne razbijam puno glavu. Kad malo poraste, onda će mi vjerojatno biti teže. Sada je star 18 mjeseci i još uvijek nije npr. probao smoki, puding, pa ni te monte, zott ili šta ja znam kakve sladoguze, dok susjeda svog malog (isto toliko starog) naveliko trpa monteom, pudinzima, smokijem, a mali čak jede sendviče i francusku salatu!!!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kakvi je to sirek?
    ne poznam Dukatove proizvode, imam veto jer je MM varaždinec (Vindija in )

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ima TM pravo. Ja sam ti made in Zagreb pa je svejedno sve osim Dukata in

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja radije uzmem vindiju ili Kim.
    Osim bioaktiva. A tu pročitam da je LGG prodavanje magle :? . Kaj da se prebacimo na acidofil i AB-kulturu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Ima TM pravo. Ja sam ti made in Zagreb pa je svejedno sve osim Dukata in
    smijem ja neuka pitati zašto?

moja djeca piju lgg jogurte, dukat?

to nije dobro?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prvenstveno zbog loše reputacije koju su marljivo gradili godinama. Tek zadnjih oko godinu dana u njihovim jogurtima više nema želatine :bljuc: a i nasilje s LGG-om polako popušta. Svejedno im ne vjerujem. Nisu mi košer i gotovo.

To što sami dukatovci misle o LGG-u se najbolje vidi u "optikompleks" jogurtima (u kojima više nema želatine). "Optikompleks" je AB kultura, a poslovično su zeznuli stvar trpanjem kalcija i vitamina :bljuc:

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa
    Citiraj Nikina mama prvotno napisa
    Citiraj frogy prvotno napisa
    Citiraj Nikina mama prvotno napisa
    Ja nikada ne dajem Niki te gluposti. jer to i jesu. Naime, vec sam negdje spomenula sastav Dukatina i Danonina, a to je izmedju ostalog 3,4 vrste gume kao zgusnjivaci :? , to moje dijete sigurno nece trpati u sebe.
    Moje dijete uopće ne voli ništa što ima veze s čokoladom, nego jede dukatino voćne sireve i jogurte. I to je isto loše?
    Pa procitaj sastav Dukatina pa procijeni da li je lose. Ja kada sam vidjela u sastavu 4 vrste gume (citiram!) iznenadila sam se i odlucila izbjegavati, ali onda opet ako mu netko u zivotu to ponudi necu praviti dramu i scene vec jenostavno ja sama mu to necu nikada kupovati i to je to.
    Pročitala sam. Jogurt mi se sastavom čini ok. Sireki imaju one neke E oznake, a čokoladne kreme ne jede. Ne vidjeh gume, no dukatino ima puno proizvoda, pa možda ne pričamo o istima?! Nema veze, dijete mi jede uglavnom zdravu, kuhanu, domaću hranu i voće. Ne jede slatkiše i ne voli kruh. Pa nek mu je taj jedan jogurt za gušt, makar i s gumom....
    Slazem se s tobom, moj mali takodjer super jede i voce i povrce i mogu reci da se zaista nastojimo zdravo hraniti, ali mu s vremena na vrijeme kupim Kinder jaje, pola pojede on, pola ja i svi sretni, nije zdravo, ali mora i on imati neke svoje sitne poroke.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sorry na tolikom quotanju, nisam se ni sjetila izrezati ono najbitnije

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    kakvi je to sirek?
    ne poznam Dukatove proizvode, imam veto jer je MM varaždinec (Vindija in )
    To ti je sir s voćem. Nešto slično ima Vindija (kruška-vanilija i šumsko voće). Ti mali sireki su u pakiranju po 6 kom, od različitog voća.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moj mali je probao monte i sviđa mu se ali nakon toga povrati pa sam zabranila da mu to daju. Jede i malo čokolade ali samo kinder jaje i to pojede četvrtinu. Što se tiče pudinga kupim tj. kupe mu onaj naj običniji od vanilije i pojede uvijek pola. Ostalo pojedem ja. Mali ima 7,5 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ak ima 7,5 mj onda je definitivno još premali za monte,jogurte i čokoladu..... :/ Na isprobavanje tih stvari još pričekaj a i po tabeli dohrane to još ne smije jesti

D 1998.
    I 2007.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja zna nekada popapati monte...nekada odbija...i inače niš ne voli pa ako ga pojede nema veze! čokoladu neće pa ni onu iz kindera!!

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj irai prvotno napisa
    Moj mali je probao monte i sviđa mu se ali nakon toga povrati pa sam zabranila da mu to daju. Jede i malo čokolade ali samo kinder jaje i to pojede četvrtinu. Što se tiče pudinga kupim tj. kupe mu onaj naj običniji od vanilije i pojede uvijek pola. Ostalo pojedem ja. Mali ima 7,5 mjeseci.
    Šta nije prerano za te stvari?

David ima 11 mj i ništa od toga još nije probao, a ni neće tako skoro

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

irai, i ja mislim kako je to jako, jako rano...
    u toj dobi bi beba trebala biti isključivo na neutralnom voću i povrću te nešto žitarica.
    čak ni meso nije potrebno.
    a kamoli šećer, kakao, mlijeko ... i svi ostali dodatci koje stavljaju u čokoldu :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uh, Irai, nemoj to davati bebi. Imaš toliko voća i povrća i žitarica, što će mu razni Kinderi?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj irai prvotno napisa
    Irai, moj mali ti je jogurte i sireke počeo jesti tek kad je navršio godinu dana. Čokoladu i pudinge ni sada ne jede. Malo pričekaj s tim "glupostima", jesti će ih cijeli život....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mom malom kad kupe monte ja ga pojedem
    ne želim da mu to dajem
    jednom sam dala **** kašicu sa čokoladom
    tek toliko da proba čokoladu
    monte i pudinzi su out do godinu dana

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je monte out do daljnjega. Ne kuzim..zas to moraju jesti? Rade joj dam kockicu ciste cokolade ili neki domaci keks neg taj monte.
    A puding (iz bio-shopa) od cokolade na rizinom mlijeku sam neki dan skuhala doma, pojela je dvije zlice..i fajrunt.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Ne kuzim..zas to moraju jesti?
    Jeli bi i mort s dravskim pijeskom kada bi se toliko reklamirao.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Luka od tih jogurtića jede samo dukatino dva puta tjedno. Inaće jede vindijin čvrsti jogurt sa voćem i keksom.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Ne kuzim..zas to moraju jesti?
    Jeli bi i mort s dravskim pijeskom kada bi se toliko reklamirao.
    Mozda ne bas jeli..ali probali svakako.
    Al kuzim kaj pricas..
    Reklame i marketing nas kad-tad sustignu. Ali ako ce jesti monte s 3 godine ne mora s dvije..tak si ja nekak kontam..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni je monte out do daljnjega. Ne kuzim..zas to moraju jesti? Rade joj dam kockicu ciste cokolade ili neki domaci keks neg taj monte.
    A puding (iz bio-shopa) od cokolade na rizinom mlijeku sam neki dan skuhala doma, pojela je dvije zlice..i fajrunt.
    Ja kupim monte od vanilije, meni je odličan. Sve pojedem. Roko jede samo voćne jogurte.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •