-
dohrana što otvara, a što zatvara
Bok svima, molim malu pomoć. Prije dva tjedna smo počeli sa dohranom, a ovih zadnjih dana nastupili su problemi sa tvrdom stolicom. S obzirom da nisam upoznata o tome što otvara :D , a što zatvara
npr. mrkva, jabuka, proso, riža, kruška?) molila bi ako tko ima tablicu ili kakav savjet o tome??? :?
-
nemam tablicu ako kad smo mi počeli sa dohranom također je stolica bila tvrda i imao je svakih tjedan dana. Kad sam to rekla pedijatrici njen odgovor je bio " kad mu budu crijeva puna on će kakat" :/
Ne znam šta sad već jedete, ali znam da kad karlo iam proljev dajem mu rižu, mrkvu, krumpir, bananu, a kad ne bi dugo kakao davala sam mu šljivu, krušku, špinat. Pa eto ako sam ti imalo pomogla :D
-
Koliko je beba stara? Doji li?
Koliko obroka dohrane ste uveli? Koliko je to količinski u jednom obroku?
Savjet u tekstu o dohrani na portalu: do godine dana nuditi u obroku dohrane prvo dojku, a onda krutu hranu, koliko beba želi.
Jede li rado ili je treba nagovarati?
-
Mama021, otvoreno je puno tema u kojima se raspravlja o naminicama koje zatvaraju/otvaraju, npr:
Namirnice koje napuhuju/zatvaraju
Što otvara, a što zatvara probavu
Dohrana i nekakanje
Molim te da prije otvaranja nove teme koristiš pretražnik, ovaj topic ću zaključati, raspravu možeš nastaviti na nekom od ponuđenih. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma