Naš hrvatski lagano postaje kupusaraPokazala sam mu sad da stavi kad piše stranice u omot. Imate li neki t&t?
Naš hrvatski lagano postaje kupusaraPokazala sam mu sad da stavi kad piše stranice u omot. Imate li neki t&t?
hahaha... da trudnicki mozak... opce se necu blamirati kaj sam pomislisla![]()
no, TE usi... ne mogu ti pomoci moj sin je po horoskopu djevica i sve se knjige slazu po velicini, predmetu i boji, sve je uredno i speglano ko novo...
ege, ja nisam ni trudna, a čak više ni babinjača pa sam valjda pomislila isto što i ti![]()
ja cu svoje pripisati trima trudnocama i godinama dojenjakako ono kazu svedjani - mozak u trudnice/dojilje je kasa
![]()
a vadit cu se na to da imam curupa su usi jos male i pod kontrolom...
ja jedina dobro skuzila?![]()
ivarove su isto klempave, a uvijek su ok tretirane. kriva je nekvaliteta![]()
moj matematicki mozak uopce ne kuzi sto ste skuzile
ivka hvala ovo sa kvalitetom dobro zvuči![]()
Na kraju stranice stavite one spajalice, bar preko noći dok je bilježnica u torbi. Moje djevojčice u razredu imaju spajalice u bojama i različitih oblika i veseli ih to šarenilo.
Nemam drva da kucnem, ali za sada svih 25 piše poprilično uredno, a uši nisam primjetila.![]()
a učiteljice se inače bune na bilježnice "s ušima"? mislim, meni je neka osrednja doza zgužvanosti normalna, i za knjige i za bilježnice, ipak se to guli po torbama, frče laktovima i svakodnevno piše i briše. nadam se da tako misli i naša učiteljica. :?
ja mislim da ce mu vece traume ostaviti te spajalice u razlicitim bojama i oblicimasandra14 prvotno napisa
nego par usiju :D
Valjda i ja imam matematicki mozak jerbo sam jedino Alu i skuzila na sta misli.
Iv - za sarene spajalice i traume![]()
ovo sa spajalicama je super