-
Osoblje foruma
Nocne more
ne njihove, vase :D
ja sam se preksinoc probudila u 3.30, nakon sna u kojem su ivara izbacili iz skole zato jer je rekao da se na wc-u sere i piša (a rekao je).
jel vi pomislite nekad: ajme samo da zavrsi osnovnu, ne trazim nista vise.
-
pa tek je počeo
-
pa uvijek imas HE.
salu na stranu, ali ako bi zbog toga imao probleme, ja bih dobro razmislila i o promjeni uciteljice/a ili skole.
ps.
moja lagana izbezumljenost pocetkom skole se lagano stisala, posto vidim da mi je dijete zadovoljno, sto se tice mene same jos formiram stav o svemu, pa cu vidjeti.
javili mi iz knjizare da su moje narucene knjige o HE stigle (kad zavrsim par gorucih poslova do kraja listopada, baciti cu se na citanje), obici cu ponovo jos par alternativnih skola u blizini i tako sve pod motom: nista nas ne smije iznenaditi.
ja se ponekad vise pobojim da li mi je kcer isuvise "prilagodena", posto za sada sve sto cujem od skole je, da je koncentrirana, organizirana, brza, bistra i slicno.
-
Osoblje foruma
-
Taman kad sam mislila da sam se rijesila nocnih mora vezanih za 1. razred su krenule ove vezane za 2. razred - evo, najnovija vijest je da je Ana* poljubila Ivicu* u usta pred svima u razredu. I za one koje neznaju (pocevsi od mog drugasa), NE, to nije jos seksanje
*Imena su promjenjena da zastitimo identitet malih djaka
-
meni su još u vrtiću stizale vijesti da je za vrijeme spavanja (kad teta izađe iz sobe) mala S. legla na malog H. u krevet i da su se ljubili.
-
ja imam noćnu moru da će kao lani zaboravit baš svaki put kad je sakupljanje starog papira.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma