Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: zadnjih dana malo jede

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zadnjih dana malo jede

moj će lutak skoro 3 mj i zadnjih dana ima jedan doobar jutarnji podoj i onda kroz dan bi-ne bi jeo, sve nešto cicka, pljucka, malo srkne, sve skupa ništa i onda tek pred večer jede opet normalno.
    inače je velika izjelica, ovisnik o cici.
    temp nema, nosić ok, pelene ok.
    sve se mislim da nisam što jela, jedino jaja za Uskrs i svježi sir.
    čini se zadovoljan i ne plače da je gladan, a jede drastično manje.
    što je sad to?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Možda se beba počinje sama uobročavati. Meni se dešavalo da V. malo jede, ali tih je dana puno spavao (Vidi pod Mostarkin "Začarani krug ). Mi smo i dalje na dva sata (ako smo vani otegne se i na 3-4) + jedan noćni podoj.
    Mislim, ako ne plače i ako je veseo kao inače, nemaš se za šta brinuti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo isto bili na 2 sata, ko urica, a kad smo vani i puno duže. noću tražio jedan, u zadnje vrijeme ni jedan obrok.
    evo sad kako po danu malo jede, opet vratio noćni obrok.
    jutros isto samo lickao, cickao, pljuckao.
    podojila ga iza toga u snu, ali je razmak bio 3,5 sata. vidjet ću kako će biti dalje. možda ih zbilja želi prorijediti.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ista stvar se i nama pocela desavati. Ponekad umiremo od smijeha kaj sve ona radi s tom cicom. Uvuce pa pljune pa rezi na nju a cijelo to vrijeme gornjom nogom radi aerobic .
    U zadnje vrijeme je Nika pocela pokazivati nervozu kada je umorna. Postaje jako cendrava i tada cicanje ili zabavljanje ne pomazu. Pomaze jedino nanasanje a to pokusavamo izbjeci koliko mozemo da ju ne naviknemo tako da sada imamo svakodnevno visesatno nadmudrivanje prije spavanja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako izdrže da ne jedu ili oni ipak tim laganim cickanjem sebe namire?
    jel moguće da je štrajk dojenja s 3 mj?
    radi sve da ne bi dojio, gleda okolo, traži moju reakciju, smije se...

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj se iznenaditi kad nakon ovog perioda pocne odjednom puno jesti
    to su takve faze

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

nemoj se iznenaditi kad nakon ovog perioda pocne odjednom puno jesti
    Joj da.
    Moj sad jede opet ok (2-3 h ), ali ovaj vikend :shock: :shock: :shock: , svakih sat vremena i to gladan kao da nikad nije jeo!!! I pogotovo po noći.
    Par dana prije toga se igrao i smijuljio... koji šarmer

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Podižem.

Do jučer nismo imali nikakvih problema s dojenjem. Doduše, već zadnja 2 tjedna po danu jako nemirno papa, ali sam to protumačila da mu je sad sve okolo zanimljivo, i nekako je ipak funkcioniralo.

Jučer, a evo i danas, po danu neće ni blizu cici . Čim ga počnem spuštati (bilo da sjedim ili ležim) počne plakati i vrištati. Jučer popodne je imao period od skoro 5 sati da nije jeo, a i jako malo je spavao po danu, 2 puta po pola sata. Predvečer je nešto malo cicao, a pred spavanje je pocicao obje i zaspao. Po noći i rano ujutro jede super, otprilike je ritam: spavanje oko 21-21.30, cicanje oko 2, oko 4, oko 6, i između 7 i 8. Pelene su ok, nema temperaturu, dosta gura ručice u usta ali mi se čini prerano za zubiće (ima 2 mjeseca i 10 dana).

Pomoć molim, šta da radim? Popodne ću zvati SOS.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kada je Sven ušao u drugi mjesec, cicao je tako da sam ja bila sigurna da neće dobiti ni 100 g za cijeli mjesec. Svaka 2 sata bi malo nešto brljavio, bacakao se, kenjkao, negodovao, povukao 2 cuga i to bi bilo to. Ja sam bila očajna, ali sam se prisilila da mu ne dajem ništa osim svog mlijeka barem do sistematskog pa da vidimo jel' šta dobio. Kad ono u mjesec dana momak dobio 1200 g. :shock:
    Od tada sam bila mirna kako god da je cicao, nekad puuuno, nekad malo, al' očito UVIJEK DOVOLJNO.
    Ne brini, pored cike na raspolaganju niti jedna beba nije ostala gladna.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

MartinaP, evo da ti se javim da nisi sama i kod nas već mjesec dana ista situacija, samo što je moja počela sa tri mjeseca.

Ručice gura u usta, cica palac, a kad ja dođem s boka da joj dam cicu okreće glavu, plače i vrišti. U početku mi je to bio šok :shock: jer je cicala svaka dva i pol sata otprilike i dobivala puno na težini. Tada smo probale svašta, u početku je funkcioniralo cicanje na rukama uz nošenje, poslije više niti to. Trenutno smo u fazi da ju polegnem na krevet i dođem sa cicom iznad glave i onda ju primi i ako imam sreće spustim se na bok, a ako nemam tad si legnem na leđa i nju stavim na sebe, malo se smijemo i tada uzme cicu i onda isto polako spuštam na bok na svoju ruku. Eto možda ti pomogne koja poza. Moja Elena je dobila prošli mjesec samo 550g i narasla 1 cm. A k svemu tome ona niti ne spava po danu pa mi je kičma mi je u raspadu, vremena za ništa više nemam jer ti nagovori za cicanje traju i trajuu , ali evo guramo iz dana u dan, igramo se i čekamo neku drugu fazu jer nam je ove već stvarno dosta.
    Jedino što mi snagu daje je njezino često smješkanje

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Jučer popodne je već bilo puno bolje, a danas mi se čini da se vratila moja proždrljiva bebica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •