Nisam ni ja. Nisam niti strucna. Samo razmisljam na glas i izrazavam svoje generalno ogorcenje vezano uz cinjenicu da mamama precesto doc govore da moraju prestati dojiti zbog nekog lijeka. Mozda se to zaista moralo kod ove mame napraviti (ja to zaista neznam), ali je cinjenica da se kod mnogih ne mora - a svejedno se radi.A čuj, anchie, ja nisam baš dobro bila upoznata s prirodom njene bolesti
To je dobro pitanje. Sto ako bi steta bila manja nego od toga da se hrani adaptiranim? No to ne mozemo niti znati, kad vjerojatno nitko prije odluke o uvodjenju adapt nije sjeo i ZAISTA vidio koji je i koliki moguci utjecaj tog lijeka na dijete, i to odvagnuo u odnosu sto sve dijete riskira prehranom adaptiranim.Ovdje bi dijete mjesecima i duže bilo izloženo tvarima koje utječu na procese u mozgu, i mislim da bi šteta mogla biti puno veća nego da jede adaptirano mlijeko.
Ma mozda je kod te mame zaista to bilo nuzno. Zvuci dosta ozbiljno. No ja takve stvari slusam precesto, pa ovdje samo ispucavam svoju frustraciju![]()

Odgovori s citatom