zna li tko gdje se privatno mogu obaviti kardiološke pretrage, ekg i ultrazvuk?
i koliko košta jedan potpuni pregled?
zna li tko gdje se privatno mogu obaviti kardiološke pretrage, ekg i ultrazvuk?
i koliko košta jedan potpuni pregled?
mi bili na rebru kod prof marinovica-privat ekg uzv 350 kn, termin birasnazoves rebro i naglasis da hoces privatno kod njega...
Ima poliklinika Medicard.
Sad nemam broj tel., al MM je bio jako zadovoljan doktorom.
Ne sjecam se tocno koliko je platio, no kad nadjes broj, pitas ih![]()
Potpisujemtweety prvotno napisa
Mi smo bili kod dr. Marinovića, ne privatno, ali smo jako zadovoljni.
Inace, privatno se moze obaviti u Poliklinici Sabol, mislim da tamo radi dr. Gjerga i kosta oko 850 Kn, ako se dobro sjecam da su mi tako rekli kada sam zvala za info.
jako dobra ti je dr. Gjergja Zdravka, radi i u poliklinici za dječje bolesti dr. Sabol. Adresa IV Cvjetno naselje 21, Zagreb, tel. 619-00-80. Ja tamo išla sa svojim klincom. Jako je dobar dijagnostičar i ima super pristup. Nije reklama, bila sam tamo a udaljena sam od njih 150 km. Mislim da smo platili oko 850 kn. Možeš se raspitati. Ako imaš još pitanja, javi se.
Pozdrav
Samo da napomenem: Rebro je nedavno dobilo neki novi super aparat za UZV srca, koji omogucuje puno bolju dijagnostiku. To nam je rekao doktor na zadnjoj kontroli kada je H pregledavao s tim aparatom.
O joj, Josie, sad tek vidim pod koji si podforum stavila topic![]()
Sad i mene strasis :/
btw. ona Medicard klinika je samo za odrasle (bar mislim)
potpisujemmamma san prvotno napisa
josie, daj nam kaži da je sve o.k. :?
ma joj cure, ne brinite![]()
trebam samo drugo mišljenje.
jakov je kao beba imao sistolički šum, sada je sve ok, ali bi ja bila na čisto sa svime, pa mi treba, dakle, drugo mišljenje.
ništa strašno, evo vamza brigu.
deaedi, šaljem ti pp
:D
molila bih te ubuduće bez ovakvih šokova![]()
jedina dr kardiolog u bolnici u Dubrovniku odlazi uskoro u penziju i ne mozemo se naruciti na kontrolu
Nemaju joj ni zamjenu.
Koja mi je opcija, gdje mi je najblizi privatni kardiolog?
Vjerojatno u BIH![]()
Preporučujem prof.Malčića s Rebra, ne znam radi li privatno, ali ne čeka se dugo kad se naručuje preko centralnog naručivanja i sjajan je, stručan, odmjeren, sve naj.
ma jedina mana sto je 600 kilometara predaleko![]()
Posljednje uređivanje od S2000 : 06.05.2013. at 15:51
Čak ni google ništa ne izbacuje, osim nekakvog seminara kardiologije.![]()
Mislim da mi je nakraju najlakse i najjeftinije ici u Trebinje u doktora. Idem guglat di tamo ima.
Za sto vam treba točno ? Da li ste u tretmanu ili praćenju ? Pitati ću obitelji iz vaše okolice gdje će se kontrolirati ( oni sa većim problemima putuju u zg na kontrole). U svakom slučaju ako je veći problem u pitanju bolje se držati hrvatske u slučaju da trebate zahvat.
Srecom nije nista ozbiljno, samo redovna kontrola suma na srcu (2/6). Kasnimo vec neko vrijeme s tim. Hvala ti!
Poliklinika Helena, dr Saric
Sljedecih tjedan, dva smo u blizini splita. Molim vas preporuku- gdje da odvedem dijete u privatnog kariologa na pregled. Nemam ideju gdje uopce traziti, da zovem privatne poliklinike i pitam imaju li dj.kardiologa?
Evo pitati ću i ovdje...jer sam kasnije našla ovu temu...U istoj sam situaciji kao i S2000 jer sam iz iste županije i kod iste doktorice koja je u mirovinu otišla. Mi smo i bili kod nje nakon umirovljrnja i opet smo se uspjeli naručiti ali nam je otkazala termin koji čekamo tri mjeseca. Dobili smo termin u nove doktorice koja je jako nova u ovome, te sam u strahu. J a bi potegla i do ZG privatno jer smo planirali ići uskoro svakako, pa me zanima koji je kardiolog najbolji te koji radi privatno da možemo termin sebi prilagoditi s obzirom da dolazimo izdaleka...
Koja vam je dijagnoza?
ako je samo dijagnostika zbog suma na srcu mislim da nema potrebe potezati do zagreba i placati 1000 kn+ privatni uzv pregled i ekg. U slucaju da dr. posunja na nesto sigurno ce vas slati dalje ako bude potrebe.
ASD secundum - Šum na srcu,,,rupica 4 mm , nije beznačajan potpuno, ne ometa rad srca...
Bili smo!stanje isto!ako bude potrebe poslati ce nas kod doktora Šarića! Pretpostavljam da je to ok...
Hvala
Bude li potrebe, mozes i do ST-blize je.
Zanimljivo kako su cijene privatnika jeftinije u manjim mjestima. Isti dr, isti pregled- u Sinju jeftinije nego u Splitu.
Paid, dr S. je otisla u mirovinu?
Vratila se dr G? Bas je vrijeme i za nasu kontrolu da odvedem malenu. Kolika ce tek sad biti lista cekanja...
Dr .S. ti još radi iz mirovine srijedom popodne.Lista čekanja je ogromna. Mi smo imali termin kod nje ali nam je otkazala dan prije pa smo otišli kod dr. G.Ne znam gdje je bila jer smo prvi put kod nje. Ja ću isto nastojati dobiti Dr. S. za pola godine kada nam je kontrola jer nas je ona do sada vodila. Koliko će dugo raditi srijedom, ne zna se a u mirovini je već godinu dana. Naruči se što prije.
Ima li novih iskustava, kardiolog privatno za odraslu osobu, ne za djecu?
Hvala. Imam preporuke i za Drinković.
Molim vas, hitno mi treba neki kontakt privatnog djecjeg kardiologa u Rijeci
Meni hitno treba, privatni djecji kardiolog u Rijeci. Molim vas bilo koju informaciju. Googlam, al kao da nema priv u Rijeci. Ja sam iz Pule
Ako ne nades kardiologa u Rijeci dodi u Zagreb. To je 2 sata voznje.