Rodila na Sv. Duhu, prvi put. I kao mnoge prvorotkinje toliko toga mi je promaknulo i danas mi je jako žao zbog toga. Drugi put će sigurno bit sve drugačije(nadam se svim srcem). Porod mi nije bio težak i uvijek ga se sjetim kao lijepo iskustvo(vjerojatno sam rijetka). Isto mi ju nisu odmah stavili nego poslije kupanja i mjerenja, a na cicu nisu uopće niti pokušali. Ja jadna mislila kako valjda tako treba biti. Ja inače spadam u Petrovu ali sam se odlučila za Sv. Duh. Nakon poroda koji je završio u 3 ujutro u sobu sam došla u 14 sati a sve do tada sam bila na hodniku radi naravno, prebukiranosti. Nije mi bilo teško, glavno da je sve u redu i da je prošlo, pa da su me izbacili i na cestu...ja sam bila toliko sretna da mi ništa nije bilo važno. Uglavnom, pitali su me da li hoću malo dripa ja sam rekla da neću i to su ispoštovali(ako je nekome važno). Htjela sam epiduralnu ali je brzo išlo pa nisu dali. U svakom slučaju, lijepo sam se gore osjećala i opet bih tamo rodila, ali naravno pod malo drukčijim uvjetima!