Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: bradavica na bradavici

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno bradavica na bradavici

Imam jedan problem. Cijelo vrijeme sam mislila da me lijeva bradavica malo više bolucka dok Jakov doji, međutim jučer vidim da mi je to pored bradavice na sredini aureole (valjda sam dobro napisala) još jedna mala bradavica, kao ljuskica i ne da se skinut. A to se sjećam da sam imala još u trudnoći, ali me nije smetalo. Izgleda baš kao one bradavice što ljudi znaju imat po rukama. Inače je valjda zaglađena uz aureolu, ali sad je izvučena i imam osjećaj da se drži samo na jednom končiću, ali boli ko vrag. Tako da sam danas morala pribjeći šeširiću . Nema mi druge, ne mogu više od bola, a i tko zna šta od tog može nastat. Mažem redovito Babylove kremom za bradavice, a sad sam namazala sa melemom. Danas ćemo tu sisu sa šeširićem i tretirat mastima, a valjda će uskoro proći. Do svoje dr trenutno ne mogu uz malu bebu, jer je u Zg i daleko nam je. Ah, valjda će to proći. Ima netko još neki pametan savjet?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da nije blister?
    jel izgleda ovako:

http://www.mother-2-mother.com/images/milkblister.jpg

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ma ne izgleda tako. Baš kao neka ljuskica na areoli pored same bradavice, nije na onom uzdignutom dijelu, nego na ravnom. Iste je boje kao bradavica. Ko da je netko malo zarezao nožićem po bradavici.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da odes do svog lijecnika opce prakse da on to pogleda? Nema smisla da trpis bol ako se nekako moze rijesiti.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Po tom što opisuješ kao da je ona viseća bradavica što obično izađe na vratu, to je najjednostavnije spaliti laserom ali par dana će te boliti jako.
    Sjećam se da sam ja imala na rubu areole nešto kao bradavica, zapravo više kao žulj(zadebljala koža) - i to ne od sisanja, pojavio se već krajem trudnoće. Prošlo je s vremenom, ali nije ništa bolilo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Opet čitala pa dobila novu ideju - da nije montgomerijeva (valjda se tak zove :? ) žlijezda? Ne znam jel se to smije stiskati (onako kao prištić).

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uh, ne bih ja sad ništa išla spaljivati dok dojim... Ništa, mažem, pa ću vidjeti do ponedjeljka. Ako se ne smiri, zovem pedijatricu, a ako ona ne zna, nekom će me uputiti. Baš izgleda kao ljuskica, koja samo što ne otpadne. Eh, što nemam digitalac...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Danas je to malo posmeđilo (jer je jučer bilo kao krvavo), ali još uvijek boliiiii! Valjda ću preživjet do ponedjeljka....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eeeeeee, to sam imala i ja! Onak izgleda isto ko i tkivo bradavice, ko da bi mrvicu izvukla malo tkiva/kozice/whatever al kad beba pocne cikiti boli ko vrag...
    trajalo je par dana, pokousavala sam ju namjestiti tako da mi jezikom/nepcem ne pritisce puno to bolno mjesto, i nadala se da ce to otpast
    nije otpalo, nego se kao podlilo, bilo je crveno pa ljubicasto i prestalo bolit i povuklo se i nikad vise nista a jos dojim
    ...ma bas je izgledalo ko da je sisanjem izglodala komadic

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni jutros otpalo, hvala Bogu! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •