Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: može li mlijeko ipak nestati?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno može li mlijeko ipak nestati?

dojimo 2 godine i 2 mjeseca. u zadnje vrijeme moja mi cura, i to sve češće govori: ''mama, natoči mlijeko u ciku'' ili ''mama, nema tu mlijeka''.
    to mi izgleda kao da je ipak ponuda manja od potražnje.
    jel to samo neka faza usklađivanja između nas dvije ili stvarno mlijeko nestaje, koji mogu biti razlozi tome?
    ona doji nekad samo nujutro i navečer, nekad tj. vikendom bezbroj puta na dan. nisam jos razmišljala o prestanku, a mislim da nije ni ona.
    ima li netko ovakvo iskustvo?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako se normalno hranis, pijes dovoljno tekucine i nisi pod nekih jakim stresom ja mislim da ti mlijeko nece iz cistog mira nestati.
    ako zelis povecati produkciju naprosto joj malo cesce ponudi ciku i pokusaj je zadrzati sto duze na njoj. vjerovatno ce ti se kroz nekoliko dana sve regulirati.
    ja sam imala relativno malu produkciju mlijeka i uvijek sam na ovaj nacin bez problema rjesavala stvar.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je i kod nas. Kaže "Nema više, s druge strane". Pa onda "Nema ni tu" (normalno, kad je par minuta prije dojio iz te, druge strane). Ne brinem se, ipak je veći pa sam traži jesti kad je gladan i piti kad je žedan.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni se znalo dogadjati, kad nisam fit i kad su okolnosti oko mene stresne, da imam manje mlijeka - tada sam pila litre cajeva za dojenje ( meni, osobno, jako odgovaraju Milupini), cesto nudila Lori siku i stvar bi se sredila. Nadam se da je kod tebe stanje vec bolje!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e da, zaboravila sam spomenuti meni je ponestajalo mlijeka svaki put prije nego sto cu dobiti menstruaciju. tako da bih tih par dana pms-a m. provodila 24-sata na ciki. cak bi i osjetila da su mi grudi manje. hocu reci da pomanjkanje mlijeka sigurno moze imati veze i s hormonima.

Početno

Meni je utjecajan faktor jedino i isključivo umor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •