-
umak hollandaise?
Prije je bilo u prahu od Podravke sada više nema...
Zna li netko recept?
-
Iz kuharice (srebrna zlica koja je moja biblija):
Za 4 osobe:
- 4 zumanjaka
- 20 dkg maslaca narezanog u komadicima
- Sok od 1/2 limuna
Priprema:
Zamutiti zumanjke s 3 zlice vode u vatrostalnoj posudi.
Staviti posudu sa zumanjcima 'au bain marie' na laganoj vatri i dobro istuci.
Dodati maslac komadic po komadic uz stalno mjesanje.
Nastaviti tuci od prilike 15 minuta, umak ce postati gusti.
Odmaknuti sa stednjaka u umjesati procjedjeni limunov sok.
-
hvala
probat ću!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma