Pokazuje rezultate 1 do 50 od 317

Tema: Stolčić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

podizem 3.5 godine staru temu (ima li novija?)

ima li koje ZG rodiliste da ima stolcic, i ako da, moze li parirati varazdinskom?
    imate li fotke tih stolcica? jedino sto nalazim na internetu su oni stolcici za tusiranje sa amazona. kakvi su u VŽ?

prema vasim dosadasnjim postovima zakljucila sam da je pratnja obavezna na porodu na stolcicu u VZ, i da je tecaj obavezan.
    mi nemamo tecaj ali MM bi sudjelovao - jel mozemo samo se pojaviti tako bez tecaja da MM sudjeluje?
    sto je s CTGom, jesmo li prikopcane konstantno ili?

ne znam trebam li naglasiti, ja sam pro-fizioloski-porod orjentirana, planirala sam i plan porodaja pripremiti i odnijeti tamo.
    pristaju li da pupkovina otpulsira prije rezanja iste?

koji dan preporucujete za pregled, uzevsi u obzir raspored dezurstva doktora (dakle tocnije - koji doktor? :D)

sjetit cu se jos pitanja, u meduvremenu ako vam se da, malo me nagovarajte za VŽ (iz zagreba sam)
    prvorotka sam, nekako sam planirala doci sto kasnije u trudovima u bolnicu.... komentari? :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dok u zg rodilištima nije bilo lopti neke žene su same donosile svoje lopte na porod.
    isto predlažem svima koje žele roditi u zagrebu na stolčiću jer ga niti jedno rodilište nema.
    naravno, stolčić nije nešto što sve imamo doma, ali treba znati gdje pitati

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj martincius prvotno napisa Vidi poruku
    pristaju li da pupkovina otpulsira prije rezanja iste?
    Dijete je tvoje. Ne trebaš pitati da li pristaju, već im trebaš reći da ti tako želiš.

Citiraj martincius prvotno napisa Vidi poruku
    prvorotka sam, nekako sam planirala doci sto kasnije u trudovima u bolnicu.... komentari? :D
    Da, doma je puno ugodnije odrađivati trudove. Možeš se šetati, tuširati, masirati, štogod. Koristi ako pored sebe imaš dulu koja zna kako se može olakšati bol i koja vam može pomoći da prepoznate taj trenutak kada treba krenuti u rodilište. Prvorotke najčešće dođu prerano iako žele ostati što dulje doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •