Pokazuje rezultate 1 do 50 od 317

Tema: Stolčić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo, možeš kupiti stolčić:
    https://www.birthinternational.com/p...nt/birth-stool
    725USD, nadam se da ima i za posuditi negdje.

Uopće ne mogu zamisliti rađanje na njemu, meni je trebala udobnost kreveta, a stolčić je tvrd i treba sjediti. Ali, ako se nekome sviđa, zašto ne.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Uopće ne mogu zamisliti rađanje na njemu, meni je trebala udobnost kreveta, a stolčić je tvrd i treba sjediti. Ali, ako se nekome sviđa, zašto ne.
    na stolčiću se sjedi u izgonu, dakle koju minutu
    inače sam dva puta rodila na stolčiću i meni je to odličan položaj za izgon.

stolčić ti može izraditi bilo koji stolar, ne moraš ga paćati masne pare, a ima ih i za posuditi

također, nikako da shvatim koja je to edukacija potrebna za upotrebu stolčića, osim što se primalja treba kleknuti da bi primila bebu (ako ju mama sama ne primi). valjda je to strašan problem.

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja se moram osvrnuti na ovo, jer je meni stolčić bio milijun puta udobniji od kreveta. Da se nakon poroda opet nisam vratila na krevet mogla bih se zakleti da je tvrd i neudoban kao da sam na kamenu ležala.
    Na stolčiću mi je bilo super jer mi je onaj bolni pojas (donji dio trbuha i oko križa) bio slobodan, nije bilo nikakvog pritiska na to i promjena na stolčiću je bila ogromna u pozitivnom smislu.

Trudovi na krevetu u nepomičnom ležećem položaju me asociraju na Kafkin Preobražaj. Ne mogu ga drukčije opisati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •