Pokazuje rezultate 1 do 50 od 317

Tema: Stolčić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    sve ostalo su po meni samo prozirni izgovori i stvar nečije komocije i usuđujem se reći lijenosti.
    Ne znam kako se usuđuješ to reći. Porod nije igra. U njemu su dva života u pitanju. Divno je kada sve ide kako treba, ali, nažalost ( a to sam naučila na najgori mogući način) nije uvijek tako.
    Sreća da imamo modernu medicinu i školovane liječnike i babice koji znaju prepoznati koja žena može i smije roditi u kadi ili na stolčiću. Nije uvijek stvar u komociji ili lijenosti, iako ne negiram u potpunosti istu. Ali, ići u rodilište sa tvojim stavom je posve krivo.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako se usuđuješ to reći. Porod nije igra. U njemu su dva života u pitanju. Divno je kada sve ide kako treba, ali, nažalost ( a to sam naučila na najgori mogući način) nije uvijek tako.
    Sreća da imamo modernu medicinu i školovane liječnike i babice koji znaju prepoznati koja žena može i smije roditi u kadi ili na stolčiću. Nije uvijek stvar u komociji ili lijenosti, iako ne negiram u potpunosti istu. Ali, ići u rodilište sa tvojim stavom je posve krivo.
    usuđujem se i ne znam zbog čega se ti uvijek postavljaš na ovakav način kad netko ne djeli tvoje mišljenje. da si stvarno pročitala moj post shvatila bi zbog čega sam rekla ovo što jesam.
    uvijek sve gledaš kroz neku patologiju i ispada da je porod toliko opasan da samo još treba stajati javni bilježnik pred ulazom u rađaonu da sastavlja ženama oporuke. ići u rodlišite sa ovakvim stavom je posve krivo.
    naravno da ne znaš kako će ti porod teći, to sam gore i napisala, niti će ti uvijek sve ići kako si zamislila, i uopće ne negiram niti ću ikada negirati da su nam doktori i medicina nepotrebni. ako žena nije za porod u kadi ili na stolčiću hvala bogu da neće tako roditi.
    ono što mene smeta, je kad postoji ovakav način da žena rodi i onda počnu izgovori (a ima ih da umreš od smijeha), i ženi se uskraćuje pravo na nešto što je djelom ustvari plaćeno njenim novcem, jer svima nam se uzima od plaće za zdravstvo zar ne?

pročitaj još jednom moj post, zanima me ako neka bolnica ima kadu ili stolčić zbog čega se jako malo ili uopće ne koriste, ponavljam ti primjer vinogradske za kadu koja je kupljena prije više godina i ne znam jel itko ikad uopće rodio u njoj. zbog čega se onda uopće ovakve stvari nabavljaju ako se uskraćuju ženama koje su u mogućnosti roditi drukčije od onoga kako je to kod nas zacrtano?
    Posljednje uređivanje od Ayan : 15.12.2012. at 17:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •