Pokazuje rezultate 1 do 50 od 317

Tema: Stolčić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa Vidi poruku
    Pobjeglo mi, znači govori im se na tečaju da nema prednosti poroda na stolčiću pred porodom u ležećem položaju.
    Stava sam da nismo sve iste i svima ne odgovara isto, ali da svi moramo imati jednaka prava pri izboru načina poroda, kao i mogućnost da biramo način poroda koji je u skladu s našim potrebama i željama jer smo mi te kojima u tom trenutku, zajedno s djeteton, treba 150% ugađati, a ne da mi ugađamo med.osoblju. I ne radi se tu o obijesti, već o tome da je porod sigurniji i za majku i za dijete, ako se majka osjeća sigurno, udobno , podržavajuće i neometano - sve ono što je, nažalost, teško katkad dobiti u bolnici.
    Ovo je jako dobro napisano, šteta što to naše osoblje zaboravlja, koliko sam čula žene na babinjačama se ponekad boje pitati sestre za pomoć jer su ove bezobrazne i izderavaju se na majke, meni je to nečuveno, vani bi takve nakon nekoliko prigovora dobile otkaz a kod nas se to tolerira...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je jako dobro napisano, šteta što to naše osoblje zaboravlja, koliko sam čula žene na babinjačama se ponekad boje pitati sestre za pomoć jer su ove bezobrazne i izderavaju se na majke, meni je to nečuveno, vani bi takve nakon nekoliko prigovora dobile otkaz a kod nas se to tolerira...

kod nas je ovako identično na caricama bilo na mom prvom porodu, svega 1 i po smjena je bila "normalna"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •