marilu prvotno napisa
Ah da i moje je povrce ORGANIC. 50-tak% ga dolazi iz mog vrtla (konjski gnjoj-jedan od najciscih, otpaci od povrca i ostalog zelenog= veoma kvalitetan gnjoj)ostalih 50% je od provjerenih izvora povrca domacih lokalnih farmera koji ne koriste svinjska gnjojiva ali koriste domaci kompost i izmet svojih krava koje pasu okolo.
I znas da bih voljela da ti svojoj djeci (jednog dana kad ih budes imao) pruzis bolje nego ja svojoj, to bih stvarno voljela...
E, vidiš....
Ja svojoj djeci, (koju imam već 14 godina) dajem svaki dan mlijeko, kad su bile male, pile su razne bebi formule, jedu svaki dan meso. (Hvala Bogu, to još možemo priuštiti)
I pravi sladoled od mlijeka i šećera.
A i čokolade.
A povrće kupujem gdje god stignem i uopče ne pitam gdje je raslo i kako je gnojeno. Bitno mi je samo da ga temeljito operem.
I cijepio sam ih protiv svega što je propisano kalendarom.
I sva su cijepljenja prošla bez problema jer nisam pravio drame oko toga.
I zdrave su, pametne i lijepe (na tatu

)
Nemaju ni alergije ni autoimune bolesti, ni šta ti ja znam kakva sve boleštine misliš da mlijeko, meso i šećer uzrokuju.
Samo su malo kratkovidne. Je li to možda od mesa u prehrani??????
Strašno mi je žao što sam ovom ispovijedi zgrozio tvoje navijačice "Suzaks" i "Mamma Juanitu".
I da,
Suzaks, nije zezancija - doista mislim da je ekološki uzgoj uglavnom uobrazilja. Ali ne vjerujem da McDonalds nije smeće.
I ne,
mamma Juanita, ne mislim da djeca ne mogu živjeti bez šećera, mesa i kravljeg mlijeka, ali mislim da nema apsolutno nikakvog smisla to im uskraćivati i činiti ih različitima od ostale djece i naprezatati se oko toga da izbjegnemo te "zapadnjačke strahote" na svakom koraku. Jer od uskraćivanja tih "grozota" stvarno nema nikakve koristi. To je pomodarstvo koje će proći za deset-dvadeset godina. Ne brini, sve te stvari prođu......
Ne kužim odakle ti potreba da me uputiš u posve irelevantni podatak da lijepa naša nije cijeli svijet :? Ali hvala na podsjetniku.