Mislim da si u totalnoj zabludi. Prije gudinu dana kad mi je curica bila hospitalizirana zbog komplikacija na MPR budući da je dobila parotitis upravo iz doze (moje laičko objašnjenje). Tri tjedna nakon doze, završavamo na hospitalizaciji dugoj 18 dana gdje je potvrđeno da je njeno stanje izazvano MPR-om.babyiris prvotno napisa
Naravno da od tada nisam eksperimentirala te ju prepustila riziku od nove takve hospitalizacije.
naravno da se takove stvari desavaju, cijepiva izazivaju bolest u maloj količini, u biti, zato ne trube bez veze da dijete treba biti zdravo, da bolesna djeca ne dolaze pediću kada zdrava imaju cijepljenje, da se pocijepljeno ne vodi medju djecu par dana nakon i kako već.... medjutim reakcija zna biti uz sve mjere predostožnosti.... ali nekako ih ima sve manje i manje, kaj nije to bolje nego da se nitko ne cijepi uopće pa da imamo epidemije il pandemije raznih drekarija kako su ih imali nekada
da se razumijemo ja jesam da se stekne imunitet prirodno za sve što kada boluješ ne može izazvati trajne posljedice il smrt djeteta (kozice, recimo)
da ga ne cijepim protiv rubeole il magarećeg kašlja... kaj mislite da je sve to iskorjenjeno??? vraga staroga!!! neg ga ostavim da prirodno sakuplja imunitet!? NENE, hvala
da za vrijeme meningitisa zabranim doktoru da mu da antibiotik jer je testiran na mladim kravicama il kaj vec veli marinela!??? a joj!!!???
p.s. poštujem tvoju zabludu upućenu meni, hihihi
al NENE HVALA NE NA MOJEM DJETETU, JA SVOJE CIJEPIM!!!