Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
tvoj odgovor nini29 me iziritirao, jer se predstavljaš kao medicinarski insider, a odgovorio si joj netočno i nepotpuno. osobito je iritantno bilo i kad si odgovorio suzaks da suosjećaš s njom, i žao ti je zbog zdravstvenih problema njenog djeteta, što god da je njihov uzrok. e vidiš, to je za mene cinizam, u istoj rečenici izražavati nekom suosjećanje i proglašavati ga ludim, jer žena zna da je oštećenja njenog djeteta uzrokovalo cjepivo, a ti to dovodiš u pitanje i time ju, vjerovao ili ne, vrijeđaš. a to je recimo za mene tipični primjer liječničke bahatosti. možda to činiš nenamjerno, možda vas sve na medicinskom faksu cijepe s nečim da ste mahom takvi, ali eto meni je to jako iritantno.
A, to ti se ne sviđa.
Čuj, ono što sam napisao nini29 o febrilnim konvulzijama i daljnjim cijepljenjima je točno. Priznajem da je nepotpuno, jer spominjala je šarlah, zatim pneumokoknu sepsu, te dodatne infekcije koje je dijete pobralo u bolnici....
Nisam to sve komentirao, jer je preopširno i imao sam dojam da ju u ovom trenutku najviše brine što će ubuduće biti sa konvulzijama i cijepljenjem.
A Suzaks ne smatram ludom, već ne znam od ćega je njezino dijete bolesno. Ona to nije napisala (pročitaj pažljivo njezine jutrošnje postove - nije napisala uzrok), niti smatram da bismo o tome trebali nas dvoje raspravljati. Ako Suzaks hoće, o tome mogu s njom. Tko smo ti i ja da o tome međusobno raspravljamo bez nje?