-
Ne znam jeste li ranije pričali o dolje navedenim rečenicama pa se unaprijed ispričavam ako ponavljam nekoga.
Je li itko od vas zakletih neprijatelja cijepljenja u Hrvata i šire promislio o slijedećoj stvari: da je cijepljenje stvarno pravi neprijatelj djece koliko bi trebalo jednom imalo sposobnom odvjetniku, recimo u Americi, da to dokaže.
Farmaceuti bi, da je sve to istina što pokušavate sami sebe uvjeriti, grcali u dugovima i bili u prugastim odijelima doživotno te bi proklinjali dan kad su se ubacili u tu sferu medicine.
Ne razumijem i nije mi jasno da odvjetnici još nisu krenuli u akciju. Ili je farmaceutsko - liječnički lobi ipak prejak?
Arwen, to što si napisala mogu shvatiti ovako:
Bio je vrući ljetni dan, ujutro si otišla dr. koji ti je obavio manji zahvat poslije kojeg si se šetala te si nakon par sati od dehidracije (jer si zaboravila uzeti koju kap tekućine) kolabirala. Našao te čovjek koji te odveo u ambulantu gdje su ti prištekali infuziju s fiziološkom, ispljuskali i polili vodom te si došla s svijesti i zbunjeno gledala okolo.
Ili: dijabetičar si, taj dan prije odlaska dr. si uzela (ili nisi) terapiju, obavila si taj zahvat pod lokalnom anestezijom, pod dojmom nisi ništa jela (ili si se prejela čokolade)i upala si u dijabetičku hipoglikemijsku (ili hiperglikemijsku) komu. Našao te čovjek, beživotnu, kako ležiš na klupici i odveo u ambulantu gdje su te jednostavnim medicinskim manevrom priveli među budne.
I tako dalje sa scenarijima... Dakle, tako si to paušalno i površno prepričala da potvrdiš priču o odgođenoj reakciji da sam morao reagirati. Ispričavam se ako sam te imalo povrijedio jer mi to nije namjera. I nadam se da si poslije tog događaja išla na alergotest gdje su potvdili tu, izuzetno rijetku, alergiju.
BusyBee, najjednostavnije ti je pročitati jedan dio knjiga koje se zovu "Klinička infektologija", "Interna medicina" i sl. i potražiti u kazalu anafilaksija i anafilaktički šok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma