Realist napisa:
Ne znam jeste li ranije pričali o dolje navedenim rečenicama pa se unaprijed ispričavam ako ponavljam nekoga.
Je li itko od vas zakletih neprijatelja cijepljenja u Hrvata i šire promislio o slijedećoj stvari: da je cijepljenje stvarno pravi neprijatelj djece koliko bi trebalo jednom imalo sposobnom odvjetniku, recimo u Americi, da to dokaže.
Farmaceuti bi, da je sve to istina što pokušavate sami sebe uvjeriti, grcali u dugovima i bili u prugastim odijelima doživotno te bi proklinjali dan kad su se ubacili u tu sferu medicine.
Ne razumijem i nije mi jasno da odvjetnici još nisu krenuli u akciju. Ili je farmaceutsko - liječnički lobi ipak prejak?
Ja stvarno ne znam Realistu gdje ti živiš i koliko imaš godina - ali to je pitanje kao da živimo u nekoj Zemlji iz bajke, a ne na ovoj planeti...Pa odvjetnici su produžena ruka politike , a ako im uvališ dobru lovu radit će ono što je u interesu te love...povremeno se pusti štogod u smislu 'Dobio je narod' (ona žena iz Južne Amerike s dućanom i Coca Colom) - ali to je sve lijepa režija...kad znam da šačica ljudi kontrolira sve svjetske rezerve hrane, lijekova i oružja (Bush kao ruka koja njiše kolijevku + svi oni koji stoje iza njega) i kad vidim KAKVA je ta šačica ljudi i kad vidim kakvim se sve smisalicama koristi - onda je možda slučaj mog djeteta (1:300000) mali u moru sranja koje se svakodnevno sprovode na ovom svijetu...
Otišla ja....
Pozadine velikih igara...Funkcioniraju npr. ovako....
Npr. već sam spominjala slučaj gđe Kolinde Grabar Kitarović i troje male iračke djece...Na TV-u vidiš nju kao dobrotvoarku koja je dovela djecu na operaciju koja će se obaviti u Hrvatskoj. Mogući scenariji su:
1. doista je čovječna i dirnula ju je bolest djece i eto platit će bogato Hrvatsko zdravstvo njihovo izliječenje
2. dovela ih je da se u cijeni tih operacija opere lova ili se uvezu neki aparati potrebni bolnici ili će netko od liječnika UČITI baš na njima
3. dovela ih je u Hrvatsku jer će neko iz RAZVIJENOG zapada možda pod krinkom operacija štogod sprobati na djeci, a eto to su ionako samo IRAČKA djeca - tko će dalje za njih pitati
4. da ja lupam - i da je istina nešto 88-omo