Citiraj bebibranka prvotno napisa
mogu ti predložiti samo ovo.Razgovaraj sa svim pedijatrima i pitaj to pitanje.Kakva je njihova praksa nakon loše reakcije na cijepljenje, ali prije tog pitanja im daj do znanja da si informirana. I nih se može uplašiti. Mene je jedna ped. odbila s objašnjenjem da ima previše pacijenata (i to ta koja mi je spomenula to s necijepljenjem). Neki su arogantno sigurni u sebe jer možda nisu imali loših iskustava,ali zato treba ispitati sve. Možeš reći da si od jednog pedijatra čula da je to praksa da se ne cijepe djeca s burnim reakcijama i dal je i kod njih takav slučaj...
Tvoj strah je dovoljan argument. Činjenica da je došlo do burne reakcije je također dovoljan argument. Vjerujem da ćeš naći doktora koji će potvrditi sve tvoje sumnje vezane uz slučaj. I više njih. Ima ih svakakvih.
Odmah nakon prošle hospitalizacije taj sam razgovor i obavila. Bila je sva nabrijana i opovrgnula mogućnost necijepljenja tek je malo odgodila datum, tako da možemo legalno odugovlačiti... Pa mogli bi joj u karton kod alergija upisati i cjepiva, ali to se tako ne radi.
Tražila sam neki pravni argument da kod predstojećeg takvog razgovora mogu imati adute u rukavu. Inače, pedijatricom sam u svim drugim slučajevima super zadovoljna. U kritičnim se situacijama pokazala iznimnom osobom.