-
Pozdrav svima,
evo ja bi postavila neka konkretna pitanja, pa ako bi mi rekli svoje mišljenje...
naime ja sam svoje blizance dala cijepiti po kalendaru, sad imamo dvije i pol god. i u dilemi sam što dalje. Docjepljivati ili ne?
Za BCG sam definitivno odlučila ne, ali to je bila laka odluka.Doduše naš nas pedijatar nije ni zvao na probu-možda prati svjetske trendove, ali budu li nas zvali odbiti ćemo.
Međutim sad bi nam negdje trebalo doći docjepljivanje za MoPaRu i nisam sigurna što napraviti, za prvu dozu me sestra nagovorila zahvaljujući mom neznanju, a i sad nakon hrpetina pročitanog teksta nisam puno pametnija.Možemo uzeti Priorix i od dva zla izabrati manje, ali čemu kad i sam proizvođač ne smatra potrebnim docjepljivanje protiv mumsa i rubeole??? Ali eto nek cijepimo - valjda da vidimo kaj bude.
Dakle pitanje je cijepite li vi vašu djecu i protiv čega? Ako ste cijepili hoćete li docjepljivati?
Ja sam sve bliže odluci da se nećemo docjepljivati, naročito ne s trovalentnim cjepivom bilo kojeg proizvođača, a da sam u trenutku kad smo cijepili sa MoPaRu znala što sad znam mislim da se ne bi cijepili uopće.
Vjerojatno ste o tome već raspravljali ali stvarno ne stignem sve pregledati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma