-
Ja sam jednom ispekla ogromnu vjencanu tortu, sogoru i sogorici. Na tri kata. Mozes peci u jednom kalupu pa smanjivati, mozes i u velikom cetvrtastom plehu.
Izmedju katova nemoj staviti puno fila, a ni inace nemoj debelo filati.
Mi smo trnsportirali na drvenom "postolju". U svakom slucaju ovisi o velicini torte. Ali ne bih preporucila nikakve plasticne zdjele.
Ostatke malo pomocis s necim (alkohol, slatko vrhnje, pekmez, nesto takvo), dodas oraha, badema, ljesnjaka, cokolade u prahu, kokosa, vec sta zelis i napravis kuglice.
Ako imas puno ostataka, onda umjesto kuglica, mozes od te smjese napraviti jednu "koru" za toru.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma