-
RozaGroza Nama je sex bio super prije trudnoće. Za vrijeme trudnoće mi baš nekako nije išlo jer sam prokrvarila jednom, pa mi je maleni bio prenisko smješten.... nekako sam mislila da je preriskanto pogotovo zbog spontanog prije toga. E ono što tebe zanima.... sex poslije. Da krenem od kraja. Prije par dana smo konačno uspjeli prevladati probleme i bilo je odlično ( skoro 3 mjeseca od poroda) . Niš mi se ne čini široko ( što me bilo jaaaako strah ) a MM isto kaže da se i njemu čini skoro sve isto kao prije. Ono što je meni super što mi se čini da sam osjetljivija pa mi je sve još intezivnije ( stvarno nisam mislila da je to moguće ). Uglavnom... niš ne boli, doživljaj bolji, nije ona priča sa hrenovkom u tunelu.
E sad... problemi. Probali smo nakon mjesec i pol i prokrvarila sam pa smo pričekali dva tjedna i probali opet. Taman krenemo kad nas je prekinuo kmečavac, probamo opet - opet isto pa smo odgodili. Onda je sljedila viroza i cjepljenje -> nespavanje -> ispcrpljenost. A onda su stvari krenule nabolje - maleni je ušao u rutinu spavanja - zaspi u 9 i spava cijelu noć. Sad opet imamo i snage i volje i vremena za sex.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma