Eto da se i ja pozalim,moja L.sada ima 11.mj.,otkada se rodila moja svekrva nista ne dolazi, mogu nabrojati koliko je puta bila kod nas a zivimo samo 5.min udaljene jedna od druge.Zatim problem je njezin bio zasto L.place (tek se rodila imala je grceve ),ona joj je htjela dati bocicu ili caja,a ja dojim ( glupo),vecina djece ima kolike.Sa 3.mj.me pitala zasto joj nedam dohranu i vode.Otisli kod pedijatra i on to isto potvrdio ( promjenila sam ga).A sada najveci problem je kada cu je ostaviti na cuvanje.Fakat za izluditi.Ja sam mama koja dojim,igram se sa djetetom i jos k tome odgajateljica.Zivim u Njem.i tu djeca tek sa 3.god. krenu u vrtic,tako da ja nema nikakve potrebe ostavljati je k svekrvi makar i moj muz to zeli.Moj najveci problem je sto ja nemem vjere u nju.Moja L.ima neurodermitis i nesmije sve jesti zasada jos samo cica uz pola pojedene kasice 2 puta na dan,a ona bi njoj sve dala za poludit.Ja cu fakat izludit sa njom sto se tice moje L.U biti ni ja jos nisam spremna se od nje odvojiti,a i velika je ovisnica mame i cice.Ima li netko slicnih problema i kako sacuvati zivce?