-
Ja sam to rješila tako da odmah velim da će djete čuvati moja mama i to nije zato što sam ja nepovjerljiva i zločesta nago s razlogom. Suprugovi roditelji žive preko puta nas, a još nijednom otkada se Tea rodila, a ima 17 mjeseci, svekrva nije ponudila da ju odvede ni do grada u šetnju, a centar joj je pet minuta od kuće. I to zato jer misli da bude ona njoj zločesta. Ne mogu vjerovati! Nikada nije došla kod nas i pritom ponudila da Teu uzme npr na pola sata k sebi. Ako mi ne odemo pogledati njih, ona neće prijeći ulicu samo da bi malo pogledala svoju unuku jer nema vremena (a u mirovini je). Ali zato mi se stalno nudi sa svojim kuhanjem ručka kako bi ja mogla provoditi što više vremena s djetetom. Meni to nije potrebno jer ja uz Teu stignem sve napraviti. Radije bi da se ona kao baka malo poigra s njom i odvede ju do parka na pola sata ako ne može više. Nasuprot tome, moja mama koja ima reumatski artritis i bila je već na pet operacija može doći s autom do nas i odvesti Teu do grada i nema ih po tri sata jer im je lijepo, odu na igralište u parku, kad se umore sjednu na terasu na kavu i sokić. I kak onda njoj Tea može biti dobra isto ko i meni? Ja to ne razumijem. Ja mami moram vjerovati da Tea nju sluša jer sam sigurna da u suprotnome ne bi mogla s njom budući da ima štaku za hodanje. I sad, kao rezultat toga, Tea obožava moju mamu i čim ju vidi išla bi s njom pa-pa, a kod druge bake ne voli biti jer je ona stalno u kuhinji, a ne razumijemo radi koga... baš je čudna. Ja sam se stvarno trudila, ali ne možeš to promijeniti. Prije sam svako dopodne dolazila kod njih s Teom, ali je onda ispalo da mi sjedimo sam, a svekrva u kuhinji pa sam od toga odustala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma