-
dojenje u rodilištu
Ja sam bila u riječkom rodilištu 4 dana poslije poroda. Oko dojenja nisam nikoga tamo ništa pitala jer sam se prilično dobro informirala prije. Bilo je uobičajenih teškoća no uspjeli smo ih s lakoćom svladati.
Danas mi je prijateljica koja se upravo nalazi u riječkom rodilištu rekla kako njen dječak traži sisati svakih pola sata pa joj je sestra savjetovala da ga doji svakih 2-3 sata po 15 min, jer će ga u protivnom razmaziti i tražit će je non-stop :shock:
kad me je pitala koliko sam često dojila martina zaista nisam znala reći jer je spavao samnom u krevetu i nikada nisam gledala na sat, a dala bi mu uvijek kad zamljacka. On nije razmažen i nije na siki non-stop, sada je razmak između podoja 1-3 h.
savjetovalasam prijateljici da mu daje kad god zatraži, ali koji sam ja autoritet naspram medicinske sestre?! :/
stavljam ovu budalaštinu pod "rodilišta" da se s istom upoznaju trudnice koje možda još uvijek ne prate temu "dojenja". moj je savjet - odlučite se na dojenje i malo se informirajte što vas čeka da ne podlegnete ovakvim "dobronamjernim" savjetima.
na RODI imate sve informacije, a i savjetnice za dojenje su UVIJEK spremne pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma