Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Sv. Duh carski- molim preporuke!

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Sv. Duh carski- molim preporuke!

Moram na carski i tražim preporuke vezane uz bolnicu Sv. Duh?
    Doktori, anestezija, oporavak, sve što vam padne na pamet.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ideš na dogovreni ili čekaš trudove, pa onda na carski?

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Idem na dogovoreni, ne čekam trudove jer se boji rupture maternice. Naručila me u 39. tjednu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koliko kužim, svi su dr-ovi OK. Anestezija - uglavnom se ide na spinalnu, jedino ako postoje kontraindikacije na opću. Kod spinalne se zna često dogodit komplikacija glavobolje, pa se radi blood patch, to uglavnom se sve brzo riješi, fantastično rade rez - resorbira se i doslovno je nevidljiv. Oporavak - rooming in za carski je (meni osobno, a i s dosta ljudi s kojima sam pričala) bio koma (svi su zajedno u sobama i nema nekog posebnog tretmana), ali šta se može, preživi se, bitno je da su operateri dobri.

Evo ti jednog starog topica: tehnički opis carskog reza na SD-u, odličan je, uglavnom ti to tako izgleda. Ako ti se gornji dio nakon CR-a počne trest, to je normalno. Mene zakačila početna upala bubrega nakon CR-a, tako da pazi poslije na urin, ako ti je mutan,alarmiraj doktore...

http://forum.roda.hr/threads/21937-t...uh-srpanj-2007

Još ti je dobro imat poslije slamčicu i vodu, ako budeš prvi dan u šok sobi, jer je uputa ne pretjerano dizat glavu, pa da možeš piti.

Sretno, dr-ovi su gore stvarno OK, mislim da možeš bit mirna što se toga tiče!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, i nakon CR-a, ako je sve OK, otpuštaju za 5 dana... Ako nije (dijete žutica, mama nešto - tipa upala bubrega, komp. spinalne, upala prsiju), onda se ostaje duže... Pazi na 3. dan, tad obično počinju problemi s prsima i na vrijeme moli pomoć, da onda da temepratura od upale prsiju ne pogorša stvar. Uzmi si broj Rodinog SOS i na vrijeme traži pomoć od sestara... Prvu noć nakon CR-a dijete nije s tobom, ali već nakon toga je 24/7.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.11.2010. at 13:28

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, postoji li na SD opcija apartmana? Možda uz plaćanje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •