-
Evo, ja iman jedno jako lipo iskustvo iz zd rodilista. Nakon poroda san imala problema sa mlikon, nije ga uopce bilo. Inace, nosin grudnjak 4, tako da ne mogu rec da su male, a i bradavice su inace tu. Medutim, kada je doslo mliko, bradavice su se skroz povukle. Sestre u rodilistu su mi masu pomogle da mliko procuri, posebno dvi sestre Ljube i glavna sestra Lidija. I druge su pomagale, ali da nije bilo njih 3, mliko nikad ne bi procurilo i danas bi imala velikih problema. Kako je Chiara bila na foto terapiji radi zutice, imala san dovoljno vrimena u rodilistu za grijati cice, kako bi mliko doslo. Sestre su mi pokazale kako da se masiran i urodilo je plodom. Zadnji dan po izlasku iz rodilista je krenilo... Chiara je pocela cicati!!! Do tada san se 2-3 dana unazad izdajala (kršitelj koda)ovon pumpicom na neonatologiji, kako bi joj dali a bar kap mog mlika. Kada smo dosli doma, nastavili smo s dojenjem... medutim, zastekalo je nakon jednog dana... bradavice se jos vise uvukle... poslala san MM da mi kupi (kršitelj koda)ove sesirice (savjet sestre u rodilistu) i upalilo je, danas i dalje vuce priko njih i odlicno ide... bolje da uzima moje mliko priko sesirica nego da se hrani adaptiranim...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma