Citiraj kokolina2 prvotno napisa
Bok, cure,

U mojem paketu nije bilo reklama za formule, ali ako kazete da neki put i to zna biti, vjerujem vam. Sjecam se da je bio jedino neki cd o (kršitelj koda)ovom uzgoju voca i povrca za kasice. Ostale stvari su mi bile dosta korisne- pelena, maramice, voda, ulosci, kremice, jastucici za dojenje i knjizica. Uzimanje podataka bi trebalo biti ostavljeno majci na izbor: neke vole da im se salju kasnije reklamni letci, neke ne. (Iako mislim da svi mrzimo to zvanje radi osiguranja).
u tom paketu nije smio biti (kršitelj koda)ov CD niti ikakav prospekt, letak ili bilo sto sa njihovim logom.
takodjer, pretpostavljam da je jastucic za dojenje bio Nukov, nije smo biti tamo, ne sa tim svojim logom, niti (kršitelj koda)ova kremica, takodjer na kucnu adresu ne smiju stizati promotivni matertijali proizvoda iz djelokruga pravilnika.

vjerojatno ti nije jasno zbog cega ne bi smio u paketu biti Nukov jastucic za dojenje. zbog toga jer je logo na tim jastucicima jednaki onome na njihovim bocicama i dudama za hranjenje. ista je stvar i sa (kršitelj koda)ovom kremom.