Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: mrzi rikverc sjedalicu

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno mrzi rikverc sjedalicu

ilona ima devet mjeseci, 8120 g, stoji ko velika.
    vozim ju u ovo rikverc sjedalici, ali... otkad je prvi put sjela u auto, cendra u sjedalici da to nije normalno. no, sad se to cendranje pretvorilo u nepodnošljivo vrištanje i urlikanje od kojeg se nakon par minuta počne stravično zakašljavat i davit. a u vožnji baš i nije tak jednostavno stajat svake dvije minute i vadit ju van da se umiri... jučer je nakon vožnje u autu koja je trajala kojih dvadesetak minuta cijeli dan cendrala.
    koliko sam shvatila, moram čekat da se zbucka do 9 kg za veću sjedalicu?
    ne postoji neko drugo rješenje?
    znači da mogu slobodno prekrižit auto do tad

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

haha možda će me sad zbanat ove autosjedaličarke, al ja bi ju na tvom mjestu okrenula na naprijed, kad već tako čvrsto stoji, tj čvrsta je... Djeluje mi to kao diskriminacija mršave djece!
    Eto ja rekla svoje mišljenje pa kaj bude
    a ti me nemoj slušat jerbo nisam kompetentna 8)

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo pravilo je 9 kg , drugo da se samostalno ustaje i to su minimalni uvjeti koje mora zadovoljiti.

Ja imam isti problem sa mladjim, od ulaska u auto ponekad zna vristati dok ne stignemo, prvo vrijeme sam stajala po par puta, no nikakve koristi cim sttanem i izvadim ga on se smjeska i super, vratim ga natrag, dernek!

Sad pokusavam tempirati vrijeme za voznju, da je pred spavanje, pa je onda lakse i kad se vozim nekih dvadeset minuta vise ne stajem jer nema smisla, on se buni i to je ok.
    To je jedino mjesto gdje on place a da ga ja ne mogu odmah primiti.

Proci ce brzo ( u vecini slucajeva )

Opasnije je te male miseve okrenuti u smjeru voznje, htjela sam napisati nego pustiti da place, zvuci grubo no u ovoj situaciji je zaista tako.

Izdrzite sada, malo smanjite voznju koliko mozete, i za koji mjesec ce biti super.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma, ono prijašnje vrištanje se dalo pregrmit, al sad se počne davit i nemre do zraka doć, a kasnije ju je nemoguće smirit
    niš, neću ju uopće vozit u autu onda.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jos nek se malo zbuci, mora biti devet kila, ni gram manje.

sretno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znači da je riječ o istome, ali naša malena ne podnosi vožnju od samih početaka, sada ima 14 mj., mogu čak reći da je skoro pa i sve gore. Položaj sjedalice nije imao na značenju. Ja mislim da je njoj zapravo mučno i da je to razlog tom otporu. Mi smo to riješili tako da se autom ne vozimo, osim izuzetno 10-15 min. Jednostavno smo naše željice prilagodili tome da je njoj u autu grozno. Možda se kod vas ne radi o tome, ali možda se i radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •