Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: koliko često jesti?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno koliko često jesti?

Jel netko zna da li je ok da beba koja će za par dana navršiti 3 mj. jede svaka 2-2.5 sata oko 90-130 ml umjetnog mlijeka.? Je li to možda malo prečesto? Naime, mi još uvijek imamo oko 7-8 obroka dn. Noću se diže 2 puta, zaspe oko 7 navečer i onda spava do negdje u 1 ili 2 Onda se budi svaka 3-3,5 sata do 9 ujutro i tu jedino ako prpusti jedan obrok, pa ih je 7.Onda se budi svaka 3-3,5 sata do 9 ujutro i onda počinje svaka 2-2,5, jedno duže spavanje poslijepodne i onda poslije popije oko 170ml. Inače dobro napreduje, ima oko 6600g, dečko.
    Kakva su vaša iskustva sa hranjenjem u toj dobi?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: koliko često jesti?

Citiraj frogica prvotno napisa
    Jel netko zna da li je ok da beba koja će za par dana navršiti 3 mj. jede svaka 2-2.5 sata oko 90-130 ml umjetnog mlijeka.? Je li to možda malo prečesto? Naime, mi još uvijek imamo oko 7-8 obroka dn. Noću se diže 2 puta, zaspe oko 7 navečer i onda spava do negdje u 1 ili 2 Onda se budi svaka 3-3,5 sata do 9 ujutro i tu jedino ako prpusti jedan obrok, pa ih je 7.Onda se budi svaka 3-3,5 sata do 9 ujutro i onda počinje svaka 2-2,5, jedno duže spavanje poslijepodne i onda poslije popije oko 170ml. Inače dobro napreduje, ima oko 6600g, dečko.
    Kakva su vaša iskustva sa hranjenjem u toj dobi?
    Da budem iskrena, zaboravila sam. Moj je do 13 mj. bio na sisi. Naravno,sa dohranom sam počela sa 5, 6 mj. Mislim da ti je to sve normalno. On je još mala beba i oni često jedu. Ok je to. Pozdrav :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

frogica, probaj postaviti pitanje na pdf Dobne skupine 0-1, tamo će ti prije netko odgovoriti.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam da li si upoznata sa pravilima ovog foruma, no mi ne dozvoljavamo rasprave na temu prehrane adaptiranim mlijekom.

Pogledaj ovdje

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=24367

Molim te da se posavjetujes sa bebinim pedijatrom o svim ovim pitanjima koja imas.

Hvala na razumijevanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •