Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Dječje cipelice WINK

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Dječje cipelice WINK

..dakle,u mom gradu baš i nema neki izbor cipelica ( kvalitetnih, s uloškom) pa sam mu ja prekjučer kupila jedne s uloškom i marke Wink.prodavačica mi je rekla da je to mađarska firma.Inače su od eko kože,tamnozelene i - patikice.Cijela kolekcija im je jaaaako simpa.Podsjećaju na cicibanke,jedino što ova firma čini mi se nije toliko "razvikana"...-jeste li kada kupovali ovu marku cipela?iskustva?
    meni se čine sasvim ok a i cijena je više nego prihvatljiva ( 135 kn) - neznam koliko će trajati? :? :D

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hm, eko-koža, nije li to plastika - umjetni materijal, ne baš ugodan za nogu?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I meni se ovo eko-koža uopće ne čini ok.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...hm. :? -dal' da bacam u smeće il'?... :?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Dječje cipelice WINK

Mislim da bi cipelice za djecu trebale biti anatomske i provjereno dobre kvalitete i marke. U tvom gradu sigurno postoji dućan sa kvalitetnim cipelicama. Pri odabiru je najvažnija kvaliteta, nikako dizajn ili cijena. Radi se o stopalu tvoje bebice i to je najvažnije. Cipelice su daleko važnije od sve robice i svih igrača koje beba ima. Budući da si otvorila ovaj topic sigurno i ti to podsvjesno znaš...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...u svibnju mu kupili cicibanke s otvorenim prsticima,pa cicibanke sa zatvorenim prsticima pa cicibanke papucice za po kuci i i cicibanke patikice.To je sve prerasao.sad smo mu kupili opet cicibanke papucice,pa cicibanke cipelice "za van" i ove patikice.trazili smo cicibanke patikice al' nije bilo broja.Pa su eto uskocile ove Wink.Sve mi se cini da cu zapalit do ri ili pu naravski pa cicibanke patikice. :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

F njihove tenisice nosio od proljetos! I iznosio ih i prerastao.
    Imam neugodno iskustvo sa cicbanovim tenisicama koje su nakon tri tjedna nošenja izgledale kao da ih je nosilo troje djece!
    Ja za ove Wink tenisice nemam zamjerke iako ne želim generalizirati.
    Takđer vezano za ortop. uloške, i o tome se ovdje pričalo a ja spadam u one koji vjeruju da ti ortop. ulošci nisu baš najpotrebniji!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čvrsta peta, čvrsti prsti - to je ono što je bitno, a uložak je manje važan. Ako je ispupčenje na ulošku malo, onda ono i onako nema nikakvu ulogu, a velika, ona prava anatomska ispupčenja bi trebala nositi djeca kod kojih postoji stvarna potreba za tim, a to može odrediti samo ortoped. To je ono što smo mi saznali kad smo išli kod ortopeda. Da sam to znala prije, ne bih im kupovala anatomske papuče za 140 Kn.
    Sebi ne kupujem cipele od 'eko kože', pa neću niti djeci (izuzetak su buce, čizme za kišu i obuća za plažu), zato volim otići kod Cicibana, Valeka, Frodda... jer oni ni nemaju 'eko' cipela, sve su kožne, a bude i prošlogodišnjih modela po povoljnijoj cijeni. A nađe se i na najrazličitijim mjestima (čak i u onom grozomornom Pitarellu, doduše se čovjek mora podosta pomučiti), zadnje sam kupila neke polucipele Melania, kožne, čvrste, za 99 Kn, (ortoped ih vidio i rekao da su ok).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anni frani prvotno napisa
    Takđer vezano za ortop. uloške, i o tome se ovdje pričalo a ja spadam u one koji vjeruju da ti ortop. ulošci nisu baš najpotrebniji!
    Pa nijedne cipelice nemaju ortopedske nego anatomske uloške. Kaj ne?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Citiraj anni frani prvotno napisa
    Pa nijedne cipelice nemaju ortopedske nego anatomske uloške. Kaj ne?
    Ja sam kupila Kegi cipele ,piše da su ortopedske , kožne i fino izgledaju (dolaze iz Makedonije)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •