-
-
Razmisli da li je moguce da ih nije negdje ostetio? Mislim kaziprste guraju svugdje, a palceve redovno vuku za sobom pa ih ogrebu. Trebas vidjeti Karlove prste nakon igre s soderom (sitnim kamenicima) koji on doslovce kopa s rucicama.
-
Pomislila sam ja i na to, jer dosta vremena provodi vani i tada je obicno u sandalicama, a rukice takodjer svuda gura. Medjutim, buni me to sto su oni osteceni od korjena prema gore, a ne obratno. Logicno bi mi bilo da su osteceni odozgor prema korjenu od igranja, ali ovako...
-
Ja sam nešato slično primijetila kod svoje djece, kao okomite pruge (kao da je nokat pukao po duzini) naročito nožni palac. Ne znam kad je to počelo, ali čini mi se jako rano - sigurno u 1. godini (prije cipela)
-
Hm, palo mi je napamet da probleme s noktima znaju napraviti gljivice, mozda da priupitas pedijatra?
Ako jesu gljivice, onda to vrlo brzo ode lijecenjem (kremom protiv gljivica).
-
Iduci mjesec idemo na obaveznu kontrolu i bocu kod pedijatra pa cu sigurno priupitati. A mozda do tada prodje i samo od sebe.
Mamazika kod nas nije okomito, vec verikalno i bas su onako odvojeni komadici. A te okomite ja i danas imam na noznim palcevima - hvala Bogu na pedikerima pa se to da sredit
-
pa okomito = vertikalno!!!
al glavno da smo se ipak sporazumjeli!
:D
-
ha, ha, ha :D
, greska u koracima...
-
htjedoh reci horizontalno
-
Mayah, moja beba isto ima te horizontalne
crte, ali samo na palcu lijeve nogice. Ajd javi ak saznaš što bi to moglo biti...
-
Vodoravne-horizontalne (da ne bude zabune) mislim da bi mogle biti od pritiska cipelice na palac ili od mehanickih ozljeda korjena nokta (ja sam ih imala na rukama dok sam gnjavila kožicu sa skarama, guralicama i sl. kad sam presla samo na kremu prošlo je).
-
Ma ja sam sinoc to namazala Pavlovicevom kremom (nozne palceve i kaziprste na rukama) i jutros mi je izgledalo malo bolje. Vjerovatno je od igranja po svuda, al eto, ja se uvijek prvo oslonim na svoje pametnice koje uvijek imaju vise ideja. :D
-
Zbog čega nokti budu okomito prugasti (strukturom, a ne bojom)?
Nema listanja ni ničeg bijelog.
Jel' to od manjka nečeg u organizmu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma