Kolika je aktualna cijena za spremanje (peglanje, čišćenje) po satu?
Mi smo do prije dvije godine plaćali samo 25, prošlo ljeto je cijena skočila na 30, sada na 35 kn.
To je vjerojatno to, ali sam ipak radoznala ...
Kolika je aktualna cijena za spremanje (peglanje, čišćenje) po satu?
Mi smo do prije dvije godine plaćali samo 25, prošlo ljeto je cijena skočila na 30, sada na 35 kn.
To je vjerojatno to, ali sam ipak radoznala ...
Par puta što mi je bila 40 kn. po satu.
Zadnji i posljednji puta su mi bile dvije (trebalo je napraviti generalku) i za par sati su mi uzele 400kn.![]()
ah moja matematika!!!!!!bucka prvotno napisa
6h-200kn jer je teta od 8-14h kod nas!!
30 kuna po satu
Ima li neko za preporučiti tetu čistilicu? Lokacija je Zagreb Zapad. Jednom tjedno s peglanjem.
za generalku bi ti ja uzela i višeIrena001 prvotno napisa
![]()
30,00 kn po satu (pospremanje i peglanje)
Ne znam sad da li ja za ovih 35 kn plaćam vjernost ili je stvarno za 5 kn bolja od drugih.
Zapravo zadnje dvije godine smo je malo pozivali jer je dadilja odrađivala ono osnovno, peglanje i čisti podovi, ali sada smo svi na poslu: neki radimo, neki se igraju u vrtiću.
Danas sam razmišljala bi li se upustila u promjenu. U početku mi je bilo teško uopće pustiti nekoga da mi petlja po kući. Ova ima fore na koje se ja palim, kad prenosi rublje kaže: "Ja vam svaki čas perem ruke, ne brinite!" Uvjerila me: "Balkon sam prala sigurno onom drugom krpom". Btw, nadam se da je stvarno tako (to je napravila prije nego što sam stigla, iako joj čišćenje balkona - držim ga zatvorenim zbog golubova - nisam spominjala)
Jednaput sam kad mi je očistila kuhinjske ormare nekim jakim sredstvom još tri puta nakon nje ispirala jer me bilo strah kemikalija = očistila sam sve kao ona još tri puta.
Sve u svemu, žena je ok, radi svoj posao. Moram joj kupiti Cilit, a ne Ajax, ona je svojim znanstvenim pristupom utvrdila da je taj kao bolji, a meni je sve to isto.
Naravno, ja bi sve to najrađe sama napravila (osim peglanja), ali ne stižem, ne mogu, slomit ću se, neću ...
I sad još razmišljam bi li trebala imati grižnju savjesti zbog tih riječi, MM radi isti posao kao i ja i ne pada mu na pamet uputiti se u čari vođenja domaćinstva.
Mislim da bi mijenjanje bilo pretraumatično za mene, vjerojatno ću pripaziti na ovu, mogu je zapravo i preporučiti ... A kad poželim uštediti 35 kn, oribat ću pločice i za to si kupiti neki časopis koji neću imati vremena pročitati...
35kn/h pospremanje.
Meni gospođa dolazi jednom tjedno na par sati.
Peglam sama al znam da ona naplaćuje peglanje 40kn/h
Krivo...30 kuma !bubimira prvotno napisa
![]()
Mi dogovorili s novom čistilicom jednom tjedno 35 kn/h za sauganje, pranje podova, peglanje, pranje pločica i sanitarija.
30 kuna/sat- jednom tjedno, 5 sati. Peglanje i spremanje koliko stigne.
dajte se vas dvoje dogovorite!!!!!!!!TATA MATA prvotno napisa
jel 30 ili 35????!!!!![]()
30,00 kn
Prica se po gradu da se ljutite nekaj na nas i da se zato ne javljate ?bucka prvotno napisa
![]()
po gradu zagrebu ili velegradu zaprešiću???
javimo se za neko druzenje ovaj vikend!!![]()
Koliko bih trebala platiti peglanje košulja? (Gospođa bi peglala kod sebe doma.)
Meni treba nekih 7-10min/košulja; to je otprilike 6 košulja po satu...
Koliko bi koštala struja za jedan sat?
u nekim kemijskim cistionicama nude uslugu peglanja kosulja.
mozes i tamo vidjeti kako se krece cijena?
postoji kemijska na vrbiku koji su istaknuli takvu reklamu. na zalost ne sjecam se cijene.
Čišćenje 30kn/sat, peglanje isto, ako nosi k sebi doma onda 35kn/sat (ali to ne prakticiram - em ne znam koliko dugo pegla, em će mi baš nešto zatrebati a kod nje je). Ali je spora, pa se to sve skupa otegne i košta, puno priča, jede, pije, igra se s djecom - sve kao usput, onda ju zovem samo za generalke. A tražit neku drugu mi se ne da, ova dobro radi i znam ju ... oduvijek.
Jel mi može netko preporučit svoju tetu za spremanje? Ja sam na Jarunu. Pasalo bi mi jednom tjedno.
Mene je ovo oduvijek ljutilo sve malo po malopaci prvotno napisa
![]()
Zato ja kazem 200 kn dan (isto samo generalke) pa ti se prenemazi ili cijeli dan ili budi gotova za 2 h
moja je bila 20 kn po satu-bude nekih 5-6 sati kod mene samo spremanje...a peglanje nosim joj puuuunu putnu torbu i uvijek naplati 100 kn !
Da li bi netko od vas zagrepčanki bio ljubazan i pitao svoju tetu spremačicu da li je slobodna za još jedan angažman?
Ja na burzi tražim spremačicu, ali ništa...
Molim lijepo, sjetite me se...
30 kn po satu
momtobe, moja je teta upravo dobila posao tako da ti je na žalost ne mogu poslati. Ali ako saznam za još nekog javim ti. Znam koliko su takve tete dragocijene.![]()