Vec mjesecima kopam po internetu i vrti mi se od svega sta sam procitala. Ali ovaj forum me jako uvik razveseli kad vidim da ima nade.
3 godine se MM i ja mucimo...i nista. Nisam jos utvrdila pravi razlog zasto nikako da jedan mali bebac uveseli nas zivot. (imam31 god) Ali moglo bi biti nesto od ovoga:
lani TSH: 71,5, antitijela antiTG: 580 (neg do 75), MS-AT: 596 ( neg do 15). Dijagnoza: Hashimoto, ok, sada pijem Eutirox 100 i uz razne varijacije terapije i nalaza, TSH opet nevalja. Sad je 10,1 (0,3-3,6 raspon). Za poludit!
Drugi problem: Uvik sam imala izvrsne nalaze pape, i ovaj je odlican, ali bris cerviksa kaze hpv visokog rizika i ureaplasma. Sad ljecim i to. Di ces bolje?!
Srecom, MM su spermici uredni-nalaz kaze normozoospermia.
Cekam nalaze svih mogucih hormona i strepim jer di god sam do sada "zagrebala", nesto nevalja.![]()
Citala sam dosta na ovom forumu da bi se TSH treba spustiti oko 1. Moj endokrinolog je sa mojih 10,1 bio zadovoljan i definitivno ga mjenjam.
Ima li netko iz Splita preporuciti koga i daj pomozite sta se tice privatnih ginekologa. Znam da sam ovdje svega zbrljala, ali se nadam da me razumijete.
Veliki poljubac i cestitke svim buducim mamama i puuuuuno, puuuuno srece onima koje pokusavaju!
nova, zenjna djece i puna nade