Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: alergija i rinolan

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno alergija i rinolan

Tamari se u zadnjih dva mjeseca par puta javio osip, prvih dva puta smo mislili da su komarci jer smo bili na moru (jest da su nju jedinu "ispikali", al glupo nam je bilo ici na hitnu radi komaraca a ne mozemo ju sprijeciti da se coha pa su to bili veliki plikovi), onda smo dosli doma i nakon dva tjedna opet neki pristici, drugi dan presli u plikove i mi kod doktorice. Ona je rekla da je to alergija na hranu i dala joj rinolan. Poceli smo uzimati rinolan, al joj se nije bas popravilo a za dva dana smo zavrsili u zaraznoj zbog upale uha i grla pa su je nasopali infuzijama i svim tim glupostima. Do jucer je bila na antibioticima, a danas kad se probudila horor. Od glave do pete sve osim ledja prepuna divovskih plikova. MM u panici s njom kod doktorice, a ona opet da je to alergija na hranu i sad joj je sprasila injekciju rinolana i rekla ako ne prodje do navecer da dodjemo na jos jednu injekciju, a inace da joj dajemo sirup.
    E sad mene zanima par stvari. Prvo je to sto rinolan nije za djecu mladju od dvije god, a mi toliko jos nemamo.
    A drugo sto mi se cini da joj taj rinolan uopce ne pomaze i da se to prosli put povuklo samo zato jer je u zaraznoj dobila sve moguce lijekove tako da mozda i nije alergija nego nastavak onog neceg od prije. I danas cim prvi dan ne pije vise antibiotik opet.
    Glupo mi je davati joj taj rinolan kad izgleda da bas na pomaze, jel ima netko slicnih iskustava i sto bi to jos moglo biti?

defimira

Početno

Ja sam pila Rnolan i nije mi baš pomogao. kolegica je imala isti problem s bebom od 1 god nitko njie znao šta je dok je nije odvela kod privatnog pedijatra i dok joj on nije prepisao kremu koja sadrži kortikosteroide i rekao joj je da može biti alergija na sunce ili komarce.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

izgleda da ni njoj ne pomaze, sad ujutro je opet izbio, a na dijeti je i pije to cudo. Jedino ako nije od hrane nego tako neceg. Mislim da cemo i mi ici po drugo misljenje

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo upravo na Rinolanu
    prije tri dana L je bio s mojim roditeljima u parku i nešto je dirao ručicama i najvjerojatnije se obrisao od majicu
    ima velike crvene fleke po stomaku i vratu a kak oga je moja mama nosila nju je dirao rukama po vratu pa i ona ima ogormne fleke po vratu
    oboje su na Riniolanu i mogu reči da mu pomaže
    stariji sin pije Rionlan već dugo i to svako malo pa sam naučila popoloviti dozu
    ako mi je dr. napisao da mu dajem 5ml dnevno onda im obojici raspolovim pa piju po 2,5ml ujutro i navečer...tek tako mi reagiraju na Rinolan inaće ne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •