Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: PELENE-koliko nas ima trenutno na odvikavanju i kako vam ide

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Noćna pelena

Evo mi smo već dva mjeseca bez pelene i po danu je sve super.Borna i dalje ne traži tutu ali uhvatili smo neki ritam,stvarno se rijetko upiša u gaće.E sad kad smo to riješili mući nas sljedeće,prije desetak dana skinuli smo pelenu i po noći za probu.Pet dana je bilo bez nezgode,a nako toga svaku se noć popiški.Jednu noć sam ga probudila u 3 jadan nije znao za sebe,piškio je u tutu nešto malo a u 6 je opet bio sav zapišan.Šta da radim da mu vratim pelenu po noći ili

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: polako gubim strpljenje

Citiraj pipi langstrumpf prvotno napisa
    mislim da ću poludit s tim,ak to još dugo bude trajalo.ima neko kakav savjet???HELP! :?
    I ja mislim da ću poludit ali probavam se skulirat.Ja se živciram što je ona već sve to obavljala u tutu a sad neće Jedva čekam proljeće i ljeto da je skinem golu pa nek kaka i piša po dvorišto koliko hoće.Valjda će se do trećeg rođendana odviknuti.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I ja čekam prve toplije dane (a nije još ni zahladilo kak treba) i skidam pelenu.
    Zasad lijepo piški na wc (rijetko u tutu), čak je u zadnje vrijeme pokazao i volju da bi kakao, ali brzo odustane.
    Stisne par puta, pa kaže da neće. Ali bar stisne, prije nije htio ni to .
    Još uvijek sam na onom da ga neću ništa forsirati sa skidanjem, pogotovo što je hladno pa nije za ići van bez pelene,
    a htjela bi da ju skine u potpunosti (bar preko dana).

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tonci tutu ne zeli,nastavak za vece..bjezi,pelene su super.svi tabisi imaju pelene.jucer smo imali sastanak u jaslicama i teta je rekla da ce sami dati znak kada su spremni..mislim probati ovo ljeto,imati ce 2,5 pa se nadam.....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da vam se i mi pridruzimo. Vanja vec tri mjeseca kaka samo na skoljku( nece na kahlicu) i sad smo vec dva dana bez dnevne pelene :D . Samo se jednom do sad popiskila u gacice.
    Kod Luke je to islo puno sporije. Bio je negdje 2 godine i 8 mjeseci kad smo izbacili dnevnu pelenu, a nocnu dva mjeseca poslije. Svako jutro se budio s punom pelenom i onda jednu vecer sam mu zaboravila staviti pelenu . On se ujutro probudi i sav sretan mi kaze kako nema pelenu i da se nije popisko u gacice :D . Poslije toga se samo dva puta jos popiskio po noci i to kad je kroz dan puno pio. Tko zna kako dugo bi mi jos bili s nocnom jer sam ja cekala da pelena bude prazna.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj makka prvotno napisa
    I ja čekam prve toplije dane (a nije još ni zahladilo kak treba) i skidam pelenu.
    To je i nas plan!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja je 2 i pol godine,
    stalno ima pelenu ,po noci se redovito popiski,iako ponekad u pol noci se probudi i trazi tutu,
    po danu trenutno uspijevamo da ima rijetke nezgodice,
    kad joj nudim tutu,nece,
    ona sama ju trazi i donese iz kupaonice,
    jedino zna po 20 minuta sjedit na tuti te cesto pocne cendrati da ima grceve u stopalu, da joj masiram pa ne znam da li je to normalna pojava?
    da joj nabavim kakav dodatni magnezij za piti? :?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj chani prvotno napisa
    moja je 2 i pol godine,
    stalno ima pelenu ,po noci se redovito popiski,iako ponekad u pol noci se probudi i trazi tutu,
    po danu trenutno uspijevamo da ima rijetke nezgodice,
    kad joj nudim tutu,nece,
    ona sama ju trazi i donese iz kupaonice,
    jedino zna po 20 minuta sjedit na tuti te cesto pocne cendrati da ima grceve u stopalu, da joj masiram pa ne znam da li je to normalna pojava?
    da joj nabavim kakav dodatni magnezij za piti? :?
    :shock: Jel masiras muzu stopala ili ima li priliku slusati i gledati nekog od ukucana da se zali i trazi masazu...Nekako mi full nevjerovatno da je sama to smislila. Viktora vec danima boli noga jer "se opekao na sporet" (Ustvari se to desilo MM-u)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

muzu sam znala ponekad masirati stopala, ledja i sl.
    ali zanimljivo da nju grcenje stopala copi samo kad duze sjedi na tuti :?
    zna se cak rasplakati i drzati rukicom stisnuto stopalo :?
    pa joj ja onda nastavim masirati...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo 25 mjeseci, ali ja još ne forsam. U zadnjih par tjedana naučili smo riječi ka-ka i pi-pi. To je za početak. Onda komentiramo sadržaj pelene. Kas se pokaka, ja ga pitam jeli kakao, a on će meni: ne, pi-pi. Zeza me. Ali obožava se popiškiti navečer u kadicu taman kad mu pripremim kupku. Ponosno stoji, gleda mlaz i smije se. Mislim da smo na dobrom putu. Neću ga siliti na kahlicu dok ne nauči prepoznati samu radnju pražnjenja. Kad tog bude svijestan, idemo učiti da se to radi na kahlici.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi imamo 2g i 2mj. ,tj. Ivona ima.Oko Nove godine smo se riješili pelena. Kako piškenja, tako i kakanja u pelene. Bez nekog velikog problema. 2-3 puta se ukakala u gaćice i to je to. Sad joj stavljam samo po noći (dok ne potrošimo paket)i uglavnom je u jutro suha. Budi se noću i traži piškiti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •