-
Neka dernek započne,beta 887
Tesko mi se skoncentrirati na pisanje, ne vidim bas dobro ekran od suza.
Evo nakon 4 god. borbe i ja sam docekala da prvo ugledam crticu a onda i poz. betu. Nisam od straha mogla nikome reci da je kucni testic pozitivan, toliko sam bila nepovjerljiva da sam ih cak 4 napravila i redala jedan pored drugog kao suvenire, MM mi kaze, "pa dobro ako je slucajno jedan pogrijesio ne mogu sva cetiri", ali sva sam se tresla do bete, tresem se i sada. U lab. me je zena pitala koliko mi kasni menga, rekla sam joj "samo jedan dan" a ona me cudno pogledala i promrmljala nesto kao prevelika vam je beta za dan kasnjenja. Sada mi je bacila bubicu u glavu, zvala sam IVF i oni su rekli da je to ok s obzirom da su vratili dvije blastice ali ja zelim cuti i vase misljenje. Ovo je nas 4. IVF, 3 u Sa i prvi na IVF klinici u Zg, koja mi je najvjerovatnije podarila male purgercice pa cu tako vjecno ostati vezana za taj grad. Ne znam sta da kazem vise, uvijek sam smisljala neku svoju posebnu pricu kada se i ako se to meni dogodi ali sada od silne srece ne znam sta da kazem. Sada bi sve prolaznike oko sebe vukla za rukav i govorila "TRUDNA SAM", "TRUDNA SAM", zaista nisam vjerovala da je moguce dozivjeti ovoliku srecu i od srce zelim svima vama da to sto prije docekate. Mnogo ste mi pomogle moje drage rode, jer da nije bilo ovog foruma i vas mozda ovu srecu jos nebi dozivjela
sarjevo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma