-
Moja je priča isto gadna sa dobrim završetkom. Prije tri tjedna dobili smo sinčića nakon 6 godina pretraga i lječenja. Bilo je ovako , kad smo svatili da nemožemo prirodnoimat djecu sa ženom još nisam tad bio u braku. Nakon lošeg rezultata spermiograma zamislite njezin ginekolog joj je rekao da pronađe drugog pjetla. Otišli smo u ww i napravili ponovo nalaze 10% sper. od njih 7 pokretno loše fsh 22 itd.To su moji najbolji rezultati do sada.Htjeli smo odma na postupak imf ali nam nisu dali rekli su da smo premladi ( 24 i 22 ) da imamo vremena i druge gluposti. Nakon vjenčanja pet godina hodao sam na taj ww rezultati sve gori od najgorih sto put vadio krv ,radio punkcije, radio spermiograme ,operirao varikokelu itd. uz to probao sam na biljnoj bazi ljekove trave gos plečko iz samobora davao terapije i neke su da čovjek ne može povjerovati, za sve što sam čuo da pomaže probao sam ali ništa. Nakon pet godina zvali su me u ww i rekli vaš zadni nalaz nula spermija i sve najgore. Htjeli smo posvojit dijete al smo se još odlučili još jedamput napravit pretrage ali u mariboru. Dr. vlaislavljević nam je dao nadu , i kad nam je rekao da smo u postupku za imf nismo mogli vjerovati. Evo uspjelo nam je ,i sad smo najsretniji . o emocijama mogo bi pisat sto dana, zato nikad ljudi ne gubite nadu... :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma