-
Kako se ostvario moj dugo sanjani san - majčinstvo
Ja ( PCOS ,bez ovulacija , hiperinzulinemija
MBM ( asthenozoospermija 50/50 )
Moja prića o dugo sanjanom majćinstvu zapoćinje 22.11.2004 . Vraćala sam se sa endokrinološkog pregleda u Vinofradskoj gdje su mi rekli da moram trošiti diane 35 dugotrajno zbog cisti na jajnicima uz dodatak gluformina zbog inzulinske rezistencije . Prolazila sam ulicom Sv.Duh i odjednom sam osjetila neku čudnu energiju kao da me netko gura uz briejg . praćena tom nekom energijom johu nemogu ni danas obijesniti došla sma do varata Odjela za ljećenje neplodnosti . Ulazim u čekaonicu i predajem sestri J. papire neznajući koga trebam taržiti . Sestar J, me pogledala je papire i pitala što mi treba , ja joj kažem da trebam sa neki mpoprićati .Uputila me k dr.B kojeg sma taj dan ćekala gotovo poal dana
Konaćno upoznajem dr.B . Uzima moje papire upučuje me u oordinaciju , pita me što trebam , dali želi bebicu . Ja mu korz suze odgovaram da želim bebicu viuše nego išta . Dogovrili sve što treba napraviti od pretraga . Kada sam skupila svu hrpu nalaza 28.11.2004 dolazim kod njega na dogovor za dalje . Krenuli smo sa AIH metodom , na žalost nismo uspijeli ostvariti moju toliko željenu trudnoću . Bila sma pripremljena da ta metoda neće baš dati rezultate . Nakon neuspiejlog
AIH tražim moišljenje Dr . Kupešić .Njezina konstatacija nakon uvida u naše nalaze je bila IVF . Ponovo odlazim kod Dr. B sa usmenom predajom Dr. Kupešić o pokušaju IVF-a , na što on pristaje .
Prvi IVF u stimuliranom ciklusu rađen je 01.02.2006 na žalost trudnoća nije ostvarena . U međuvremenu ja se bacila na istraživanje i pronalaženja riješenaj svog PCOS-a i dolazim do ovrijal drillinga .Nosim isprint Dr.B , on uzima moje nalaze i na konzilajrnom stavlja moj da se tako izrazim slućaj na stol i moj prijjedlog o drillingu , konzili odobrava zahvat. Ovarijal drilling ućinjen u 6. mjesecu pod vodstvom Dr.M .Kerner
22.11.2006 krećem na svoj drugi IVF .Punkcija 29.11 dobivene dvije stanice jedna izvrsna druga malo manje .05.12.2006 vraćena jedna blastica .Period od transfera do bete provela sma mirujući . 18.12 radila Betu koja je iznosila 870 . Sva u šoku i nevjerici javljam muži radisnu vijest na moju žalost njemu je to bila loša vijest .
Prvi uzv kod dr.B bio je jako emocionalan vidjeti moju malu toliko željenu mrvicu . Trudnoća protiče uredno sve do 6 mjeseca kada mi je diajgnosticirana supsticijska pneumonija . Nakon toga dogodila mi se nesreća zbog koje sam završila na odjelu aptologija trudnoća gdje sam provela malo manje od mjesec dana zbog hematoma na posteljici .
Dr.Habek me otpušta kući zbog lagane depresuje i s obzirom da je trudnoča nastavljena urednim tokom . 18.08 Zaprimljena sam u bolnicu radi dovršenja trudnoće carskim rezom . Vikend sma provela na odjelu patologija trudnoća . Ponedjeljak 20.08 .u 11.23 rođen je moj Jan-Renato
moj PROJEKT kako ga je nazvao moj sada bivši muž .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma