-
Ajme sriće moje...
iako već svi znate, ja sam zadnjih par godina sanjala o danu kad ću otvoriti topic i objaviti pozitivnu betu...Dakle, u petak smo Kikić i ja zajedno vadile betu i zajedno čekale nalaze...prvo je ona digla svoj pozitivan pa smo malo skakale i ljubile se, a ja sam u tim času od sriće zbog nje i zaboravila da ja još moram svoj dignut...A sriće moje kad sam pročitala 196,8!!! Nakon onih svih stresova i problema oko mog postupka, neizvjesnosti do zadnjeg dana hoće li zbog HS uopće bit transfera, ja trudna... Kako to samo čudno zvuči, ja trudna...Pošto vam ja ama baš ništa ne radim, a trenutno još kući nemam kompić, nisam se dosad osobno mogla javiti...
Moji su simptomi bili svi već ovdje opisani; osim bolnih jajnika jer su još povećani, totalno sam cilo vrime imala osjećaj da ću svaki čas dobit, al stvarno.Bolila me križa, trbuh, sva nervozna, jadna, cice ne smim ni taknut već danima, sa strahom sam čekala taj ponediljak, 13 dan iza ET, al kao što vidite, nisam izdržala. Sama sebi sam rekla : ako sam trudna vidit će se i 10. dan. I stvarno se vidi...Isti dan sam javila dr. J., i bia je presretan, u utorak moram ponoviti betu, nastavljam sa utrićima 4 * 3 dnevno, dragi mi ne smije prić ni na kilometar, stroga zabrana od struka naniže, ali nema veze, sve za mrvicu...
Drage moje, stvarno sam sretna što se i meni nešto u životu desilo od prve...Znam da je još rano, i dalje samo u sebi molimo Boga da sve bude u redu, ali za većinu imam zahvaliti vama, koje ste cilo vrime bile uz mene...Hvala vam od srca... 
Katka22
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma