-
Moja čudesna priča
Znam da je svaka nasa prica cudesna, ali kada se konacno dogodi bas nama osjecamo se kao da nam je netko konacno u mraku upalio svijetlo i nas svijet se opet poceo vrtjeti.
Iako Vam se bojim napisati novost, jos 2 tjedna dok ne vidim srceko, ipak evo i meni se dogodilo cudo, pa cekajte samnom jos 10tak dana da se "za ozbiljno"razveselimo.
Cudo se sastoji u tome sto imamo neobjašnjenu neplodnost, bez rezultata više od 4 g. i sto ovaj put nismo "radili" bebu. U posljednjih 4 mjeseca imali smo iza sebe 3 neuspjesne inseminacije pa je bijes, tuga i bol bila prevelika te smo se odlucili za ozbiljnu pauzu sve do 6 mjeseca, kada smo dogovorili IVF. MM je zabranio svako spominjanje bolne teme. Zadnjih mjesec dana proveli smo svaki u svojoj tisini, s time da smo radili sve na sto smo prije pazili, skijala se, jela i pila sve, a zadnjih 10-tak dana potrazila spas u fizickoj aktivnosti, ocistila vikendicu, kopala u vrtu i presadjivala, vukla vrece zemlje od 50-70 kg, pokisla do koze, hladnom vodom prala terasu, u stanu oprala sve prozore, zavjese, podove, sve. PMS me rasturao, sve me bolilo do ludila, tjedan dana me bolio zeludac (gastritis se vratio od nervoze) i tada 31 DC u kinu pomahnitalo trpam kokice u sebe (mm ih nije uspio niti probati), 32 dc radim test i nakon predugih 3,5 godina, po prvi put u zivotu ugledam 2 crtice.
Sve zamisljene i izmastane varijante kako cu se osjecati, kako cu plakati, vikati, smijati se te objaviti svima, sve je nestalo, mozak mrak, zamrznut, nista! MM place, a ja nisam bila sposobna za nijednu reakciju osim nevjerice.
Ponovili jos 2 testa, 33 dc otisla na betu koja je bila 2159, a 35 dc 4541, 37 bila na uzv, za sada ok, no cekam svoje srceko da pocnem ponovno disati. Kada se sjetim sto sam sve radila strah me paralizira.
Zelim Vam reci da sve ono sto su nam do sada trudnice s potpomognute pisale, sve je istina, kako za osjecaje tako i za siptome. Sve moze znaciti i plus i minus, zato vjerujte cure sve cemo postati mame, samo je trenutak neizvjestan. Zelim da Vam se taj trenutak sto prije dogodi!
NEGI
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma