Evo da i ja napišem svoju priču. Sve je počelo kada sam imala 20.godina. Nakon dugotrajnih problema s upalama i bolovima,ustanovljeno je da imam začepljene jajovode i na jednom cistu veličine 6.cm. Bilo je divno ljetno jutro,sunčano i toplo,kada sam se probudila u bolničkoj sobi nakon operacije u kojoj su mi izvadili jajovod. Drugi je bio začepljen i "mrtav". Doktor mi je rekao:"žao mi je,ali vi nećete moći imati djece..." Bila sam slomljena i činilo mi se da mi se cijeli svijet srušio... Ostala sam u bolnici tjedan dana i nisam znala kako dalje,šta i kome,kuda. Bezbroj pitanja,a nigdje odgovora. Ukratko,prošla je cijela godina dok muž i ja nismo posjetili mpo doktore i krenuli u bitku. Puna straha,nisam znala hoću li ikada imati djece koju sam toliko željela. I jednog dana je postupak uspio. Bilo je ljeto,a moj test je pokazivao dvije debele crtice Bila sam presretna,nisam mogla vjerovati! Nakon vađenja bete,terapije i mirovanja,počeli su prvi problemi u trudnoći. Naime,nosila sam blizance i već u 2.mj.trudnoće sam počela krvariti,a u 6.mj.sam se već počela otvarati. Tako da sam skoro cijelu trudnoću preležala,šta doma,šta u bolnici. Ali,nema veze! Isplatilo se jer sam na svijet donijela dva predivna dečka,moje anđele,moje sreće najveće!!!
Žalosti me kada vidim koliko parova se bori s ovakvim problemima. A znam koliko ih to boli. Koliko patnje,straha,stresa...
Od sveg srca vam svima želim da i vi postanete roditelji!!! Jer to je nešto najljepše na svijetu