Ispod moga srca srce malo kuca

Neznam od kuda početi. Bilo me strah pisati do sada, ali jutros smo bili na kontroli i vidjeli malo srce kako kuca i polagano se pokušavamo opustiti i početi iskreno veseliti.

Beba je rezultat kućne radinosti, uskršnjeg veselja između dva službena puta MM. Nakon 4,5 godina pokušavanja, 8 ciljanih odnosa, 3 AIH, 1 IVF i jednog missed ab (isto bila prirodna trudnoća) i zato me još strah. Ali ovaj puta su nalazi školski, 30 dan ciklusa beta bil 887, a 32 dan 2292. Taj 32 dan već bili na ultrazvuku i lijepo se vidjela GV.

Kako je uspjelo? Svatko od mojih bližnjih ima svoju teoriju, dr. da je na to utjecala operacija endometrioze u 12 mj, MM da je pripomoglo moje veranje po Kozjaku sa 6 kg tereta na leđima (a da prije godinu dana nisam digla ništa teže pazeči na sve i svašta), ja mislim da je to kombinacija svega i da je pripomogla i homeopatija i čajevi.

Cure hvala Vam na svemu, i ispričavam se što se nisam ranije javila.
Pozdrav od zbunjene trudnice,

P.S. Ja do sad nisam vjerovala u rane simptome trudnoće, ali ovaj puta, sam od 27 dana (inače imam kraće cikluse) bila sigurna da sam trudna. Prsa mi se nisu ispuhala i imala sam grčeve u trbuhu

luce st