-
fitness nakon poroda
Imam bebu 3 mj. staru. U trudnoći sam nakupila oko 20 kg, još 10 mi je ostalo za otići, a težina stagnira od bolnice. Izdajam se, oko 100ml/dn.sakupim. Da li neka ima iskustva sa sportom, konkretno fitness poslije poroda? Kada, koliko i da li uopće?Jako me bole leđa i umorna sam. je li i kod vas isto?
-
ako si iz zg, znam da iva kolic ima grupu za mame i bebe, tj. mame dodju vjezbati s bebama, i onda bebe leze na jednom kraju sobe i gledaju se
mislim da joj mame dolaze negdje s dva mjeseca nakon poroda... ako hoces posaljem ti kontakt na pp
-
Ne, mislila sam na teretanu i sl., samo za mene, da li početi, kada, jer su i druge iscrpljene i umorne od poroda i osjećaju škljocanje u križima i kukovima? Kada su druge počele sa nekim načinom vježbanja da se dovedu u formu?
-
S intenzivnijom aktivnosti može se početi 3 mjeseca nakon poroda.
Ja sam s teretanom počela prošli tjedan i sve krcka i pucketa (isto me leđa rasturaju).
-
Ok, mene zanima kako si uskladila čuvanje bebe dok te nema i koliko ti je beba stara? Kada obično onda ideš u teretanu, navečer, kada beba spava ili preko dana?Jel spavaš preko noći šta ili preko dana?
-
ja sam tek sad se pomalo adaptirala na novu situaciju pa si mogu priustiti pol sata aerobnog fitnesa dnevno, i to uglavnom step uz neku video kazetu ili nesto slicno. Radim malo i trbusnjake i cucnejve ali to uglavnom kroz igru s Andreom. Nikakav odlazak u fitnes centar ili na pivanje ili na trcanje mi nazalost nije moguc, ali zato doma imam sprave..samo treba volje
-
da, beba mi ima 3 mj, a starija beba 16mj.
-
Ja imam mini steper, li mi ništa toliko ne pomaže kao trčanje i teretana, to sam prije radila. Možda ipak postoji mogućnost da nađeš vremena i odeš, ja mozgam kako se organizirati. Dobro, ja imam jedno dijete od 3 mj.
-
evo ja, godinu dana nakon poroda (još dojim) veceras imam prvi put aerobik i bas se radujem!!!! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma