Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: gdje da kupim kalup za muffine?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno gdje da kupim kalup za muffine?

eto pitanje u naslovu, gdje da kupim u zagrebu kalup za muffine i one papirnate kosarice?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i jos jedno pitanje, ako smjesu za muffine ispecem kao kolac u kalupu za toru, hoce li valjati? nestrpljiva sam napraviti muffine od bundeve...
    ako netko zeli recept:
    http://www.coolinarika.com/recept/muffini-s-bundevom

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo- imas u mercatoneu i slicnim duckasima.
    zadnje 'papirice' sam kupila u billi (cini mi se da imaju i kalup, al nisam ziher)

drugo- ne znam

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

super!!
    samo ja u receptima za muffine 3 jaja zamenim sa 250g tofua i dodam malcice vise ulja, a brasno stavim graham.
    ovaj cu sigurno probati (kad sledeci put kupim bundevu jer smo pre 2 dana jeli pitu od iste), sa ovom modifikacijom.

a za kalup ti, naravno, ne mogu pomoci!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala ines.
    kli kli ovo s tofuom cu svakako isprobati (graham brasno i ja koristim, a cesto i sameljem zobene pahuljice i sl. umjesto obicnog brasna)

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Getro, Mercator - cca 60 kuna

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

gledala u mercatoru na vukovarskoj i poskupjeli su-80tak kuna.
    tamo imaš u košarice, ili u superkonzumu isto na vukovarskoj...sića-200tinjak komada 15ak kuna

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Metro, ne sjecam se cijene ali nije bila neka tragedija ...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kika, odio s posuđem. Silikonski, 6 komada za 35 kuna. Ja kupila dva kompleta. Savršeni su. Inače, obično mi ispadne od svake smjese po 17-18 muffina tako da, ako ti nije skupo, kupi odmah 3 kompleta.

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

U Metrou imaju kalup s 12 rupa 36 kn, a trenutno je na akciji 2 kalupa sa 6 rupa za 25 kn.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mogla bih se navući...
    sada će se javiti mafinmanijakica

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hmm, ne znam jesam li ja ta mafinmanijakica 8)
    ali priznajem da isto nisam mogla dočekati da kupim kalupe, pa sam smjesu ulila u običnu, manju tepsiju i ispekla. osim što tada nisam znala štos da se zobene pahuljice moraju dosta dugo namakati, pa su ostale tvrde, sve je drugo bilo sasvim ukusno. dakle, ja bih probala i s bundevom, pa kako bude. (dobra ideja, imam bundevu, ali imam i kalup )

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kika, odio s posuđem. Silikonski, 6 komada za 35 kuna. Ja kupila dva kompleta. Savršeni su. Inače, obično mi ispadne od svake smjese po 17-18 muffina tako da, ako ti nije skupo, kupi odmah 3 kompleta.
    Potpisuje!
    Silikonski kalupi su savrseni, nema papirica, lako se muffini vade, lako je za prati (ne lijepi se smjesa)....cijelu pjesmu bih mogla pisati o njima

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Koji su bolji silikonski ili teflonski,tj u kojima se manje lijepi i dešavaju ostale nezgode?
    A kak ide sa teflonskim kalupima jel se u njih stave prvo papirići pa se onda ulije smjesa?

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam svoje kalupe kupila u maxi konzumu.
    stavljam uvijek papiriče jer mi tak muffini ljepše izgledaju a i nemam onda nekog posla s pranjem kalupa

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Koliko si platila u konzumu i koiki je kalup za koliko muffin-a?

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dižem temu. I dalje sam u potrazi za što povoljnijim kalupom-limenim vulgaris sa 12 rupa.
    Imam već jedan takav a sada bi kupila još ali ne daje mi se 70-80 kn Konzum,Plodine. Svi koje znam pokupovali kalupe za neku jeftinjaru na akcijama tipa 19 kn i sl. Zna li netko gdje ima povoljnijih i gdje ima najeftinijih papirnatih čašica-dugo ih nisam kupovala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

silikonski kalupi , 12 kom -33 kn u Lidlu ( trenutno u ponudi ).

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prošli tjedan, metro, fekelmanov s 12 rupa, 25kn... jeftinije od toga nema šanse... isti taj sam kupila prije godinu dana u pevecu, isto feckelmanov, ali za 49 kn, i dušu je ispustio, silujem ga svaki tjedan za slatko, za slano, za sve, ali malo mi jedan kalup, sa dva mi ide ko pjesma. I kupim u Konzumu kojeg mrzim, ali tamo kupim papiriće za muffine, ali ne u plavom omotu, ti se ljepe za muffin, nego u bež, ti se skidaju ko pjesma. Nadam se da sam pomogla

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    prošli tjedan, metro, fekelmanov s 12 rupa, 25kn... jeftinije od toga nema šanse... isti taj sam kupila prije godinu dana u pevecu, isto feckelmanov, ali za 49 kn, i dušu je ispustio, silujem ga svaki tjedan za slatko, za slano, za sve, ali malo mi jedan kalup, sa dva mi ide ko pjesma. I kupim u Konzumu kojeg mrzim, ali tamo kupim papiriće za muffine, ali ne u plavom omotu, ti se ljepe za muffin, nego u bež, ti se skidaju ko pjesma. Nadam se da sam pomogla
    Nadobudno ja nazvala Metro danas i pitam za kalup kada ono 90 kn-nije više na akciji. Gledala u Intersparu,Emezzeti-svugdje su skupi. A baš sam se ponadala da ću negdje upiknuti akciju.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    silikonski kalupi , 12 kom -33 kn u Lidlu ( trenutno u ponudi ).
    Uh dobra cijena ali imam neku averziju prema silikonskim kalupima-ne mogu si pomoći.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u prečkom silikona nema.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja zvala na info telefon, jer sam prošla pol grada u potrazi za njima (kupila jedaj komplet, ali bi još jedan, odlični su) i rekla mi žena da u Zg ima samo u Sesvetama, expresno poslala muža da kupi, pa znam iz prve ruke da ih ima tamo, koliko je ostalo nemam pojima.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja kupila silikonske u lidlu za 33kn 12 kom...i prvi muffini bez jaja se već napola pojeli... sve 5 za silikon

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •