rodila sam prije 2 mjeseca i svaki dan idem u setnju s Vidom, dojim ga na zahtjev - otprilike svakih 2 sata, ali ponekad i cesce naravno bilo gdje kad je gladan, a to znaci u parku, kaficu, restoranu, prvoj klupi, najfrekventnijim mjestima...inace zivim u centru zgb i samo sam 2x vidjela mame kako doje u javnosti u centru grada, pa mi nije jasno kakve su to mame i bebe koje srecem; da li mame izlaze na neke kratke setnjice ili opce ne doje..? mene i vida se moze vidjeti barem 2x svaki dan u "akciji" u gradu..trenutno smo na moru i ovdje smo takodjer "radili radnju" na svim mogucim mjestima. inace, dok sam bila trudna mislila sam da ce mi dojenje na javnim mjestima biti problem, ali cim je Vid prvi put vani zaplakao - uopce nije bilo upitno da li cu mu dati papati, a nisam jos nikad dozivjela neku glupu reakciju ili komentar-uostalom, to je nesto najprirodnije i prekrasno. mame, kaj mislite o tome i gdje ste, mozda nitko s ovog foruma nije iz centra /s tako malom bebom/...? srela sam jednu mamu u setnji koja je bebi davala adaptirano na bocicu, a inace ga doji, ali naravno ne izvan kuce, jer to joj je neugodno...?!