Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: dojenje na javnim mjestima u centru zgb..

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno dojenje na javnim mjestima u centru zgb..

rodila sam prije 2 mjeseca i svaki dan idem u setnju s Vidom, dojim ga na zahtjev - otprilike svakih 2 sata, ali ponekad i cesce naravno bilo gdje kad je gladan, a to znaci u parku, kaficu, restoranu, prvoj klupi, najfrekventnijim mjestima...inace zivim u centru zgb i samo sam 2x vidjela mame kako doje u javnosti u centru grada, pa mi nije jasno kakve su to mame i bebe koje srecem; da li mame izlaze na neke kratke setnjice ili opce ne doje..? mene i vida se moze vidjeti barem 2x svaki dan u "akciji" u gradu..trenutno smo na moru i ovdje smo takodjer "radili radnju" na svim mogucim mjestima. inace, dok sam bila trudna mislila sam da ce mi dojenje na javnim mjestima biti problem, ali cim je Vid prvi put vani zaplakao - uopce nije bilo upitno da li cu mu dati papati, a nisam jos nikad dozivjela neku glupu reakciju ili komentar-uostalom, to je nesto najprirodnije i prekrasno. mame, kaj mislite o tome i gdje ste, mozda nitko s ovog foruma nije iz centra /s tako malom bebom/...? srela sam jednu mamu u setnji koja je bebi davala adaptirano na bocicu, a inace ga doji, ali naravno ne izvan kuce, jer to joj je neugodno...?!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovdje na forumu ima dosta mama koje doje i koje bez problema doje na javnim mjestima i na svakom mjestu kad je beba gladna....
    medjutim, ipak ova sacica mama ovdje nije mjerodavna i obicno zene ili ne doje svoju djecu, ili kombiniraju s adapatiranim (pa to adaptirano daju vani) ili daju bebama svoje izdojeno mlijeko na bocicu ili doje ali kad doje vani, povuku se na osamu jer neke bebe ne vole dojiti u buci i traze mir i tisinu......

ne mora svaka mama dojiti, to je mamama na izbor, a isto tako svaka mama koja doji, ne mora se osjecati dovoljno slobodno i ugodno da doji gdje god se nadje...

sto se tice mene osobno, nikakvih problema nisam imala kad sam dojila u javnosti., pogotovo kad je mislav bio skroz mali....
    meni je bilo skroz normalno nahraniti ga kad je gladan, a zbilja se moze dojiti tako da ti se od dojke ni "d" ne vidi ....

sad primjecujem zacudjene poglede kad ga dojim u javnosti (njemu je 34 mjesec zivota) ali sad dobila i pohvale od jedne mame koju napadaju sto jos doji dijete od godinu i pol dana i kad je mene vidila da jos dojim, sva sretna mi je dotrcala i izjadala se ....

iako ne stanujem u zagrebu, dojila sam mislava i u centru zagreba, i na cvjetnom trgu, i na jelacic placu ili na terasi kafica, mislim ne smatram to ni problemom ni nekom velikom stvari...
    isto kao sto cu ja pojesti sendvic na ulici tako i moje dijete moze dobiti svoj obrok.....

meni je sve to normalno a i sad se raznjezim kad vidim da mama doji svoje dijete, to je meni prekrasan prizor....

i ako ikad dodjes na neki sastanak roda, e tu ces vidjeti dojenja na sve strane ......

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opcenito o dojenu u javnosti mozes vidjeti na nasem portalu na:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=110&Show=271

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisi jedina... veli MM da mi je cice valjda vidio cijeli Zg :D :D :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma jasno da je to izbor, a i kuzim da je nekima neugodno; i meni je osobno ipak draze kad smo negdje na osami, u prirodi, parkicu, gdje je mirnija i intimnija atmosfera..samo rijetko vidim da mame doje, pa sam se vec zapitala..

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

retko je to.... na žalost.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rijetko...

ne znam što mi je danas, već treći put ne napišem dobro, ili mi fali dio ili postam neki brlj....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam da li znate, ima u Kamarisu za kupiti dobrih majica za dojenje.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakve su to majice za dojenje?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imaju prorez, tako da mi se čini da su zgodne za dojenje na javnom mjestu - ima ih i na Kamarisovoj web stranici

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i pošto su?

sori zbog glupih pitanja, samo čavljam...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ČAVRLJAM

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oko 120 Kn majice kratkih rukava

evo url-a http://www.kamaris.hr/stranica.asp?ID=13

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ja sam jedna od onih kojima je to neugodno, dojim svoju bebu ali samo u krugu obitelji mogu reći "javno". Nije mi problem pred mojim roditeljima, niti pred sestrom ili bratom. No, MM-ovi ne dolaze u obzir, umrla bi od srama. Kao prvo jako su stari i to im bi bio šok (kaj sad ta cicu vadi van). Ne želim sukobe.
    Osim toga sramežljiva sam i koliko god da je to prirodno ja rađe svojeg miceka nahranim doma, odemo u šetnju na 2 sata i doma. Ako je slučajno gladan sjednem u auto i tu ga nahranim.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj Oriana pa imaš već dva komada, zar te nije prošao taj sram? :D :D :D

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dakle, mi smo prilično blizu centra i dojimo gdje god nas uhvati glad. :wink: nisam primijetila da ljudi nešto posebno gledaju, kamoli komentiraju - a zašto i bi??
    jednom smo papali i na zidiću... znate one male uličice između Maksimirske i Zvonimirove, kuće imaju ograde okolo na koje se može sjesti... miša je uhvatila šiza (bio je prehlađen tada), ja sjela na prvi zidić i uvalila cicku. pa kaj, da pustim dijete da plače deset minuta do kuće ili prvog parka? moja mama umrla od smijeha...

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja živim daleko od Zagreba, a moje cice su još u trudnoći dobile novo ime "bočice". Kad moja Dora zaplače, gdje god se nalazile, jedna od dviju "bočica" je spremna.

Baš smo jučer imale "akciju" u kafiću - neki su me pogledali i prošli; neki su pogledali, krenuli pa šokirano opet pogledali :shock: a njima sam sa smiješkom mahnula.

Potpisujem Zrinku kad kaže:
    isto kao sto cu ja pojesti sendvic na ulici tako i moje dijete moze dobiti svoj obrok.....

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi isto bez problema dojimo svugdje :wink:

Mene MM zeza da sam egzibiocionist :D ali ja to zaista ne radim zato da bi nekom neš dokazivala, inatila se, egzibiovionirala ili tak nekaj...ne...već zato što kad vidim kako je Leo sretna kad vidi cicu i kako blaženu facu ima dok papa, ja se sva rastapam od sreće i miline i u tom trenutku ne postoji nitko osim nas dvije

I taman da se pol Zagreba sjati oko nas i gleda nas u čudu, meni bi bilo svejedno...meni je predivno vidjeti mamu dok doji dijete i znam da ima puno ljudi koji nas gledaju sa simpatijama...a oni kojima je to čudno, strano i neprihvatljivo...a kaj ću im ja, ko im kriv :wink:

Ps. ovdje ne ubrajam srameče mame kojima je neugodno :wink: svi smo mi različiti i glupo je tjerati se na nešto ako nisi takav tip :wink:

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam, nažalost, bila srameća mama zarinih prvih 5 mjeseci... ali onda me odjednom spopalo odsramljivanje i sad dojimo svugdje i ja sam u centru, anek, a di si ti??? nisam vidjela nijednu dojeću mamu do sada, gdje se skrivaš? :wink:

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    egzibiovionirala
    Hahaha..kak mi je samo ovo uspjelo..a htjela sam, narafski, napisati: "egzibicionirala"

Bit će da nam je danas svima sparina lupila u glavu, pa bez veze lupamo po tastaturi, ha, Klia :D

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, ne, Klia...Mamita Jooooooooooj sama se sebi smijem tak da me trbuh boli...idem ja spavat, bolje će mi bit

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi isto dojimo svugdje.
    Onog trena kad sam shvatila da svoju srećicu mogu umiriti cicom, počeli smo dojiti gdje god nam je to trebalo. Dosada smo imali iskustva sa kafićima i velikim trgovačkim centrima (Baumax, Bauhaus, KingCross, MBM). Nigdje nismo doživjeli nikakve neugodnosti. Ljudi ili to uopće ne primjete ili ako i primjete nam se nasmješe.
    A što se mog srama tiče, meni bi bilo puno neugodnije da mi plače na sav glas i da je ne mogu umiriti.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Morwen prvotno napisa
    A što se mog srama tiče, meni bi bilo puno neugodnije da mi plače na sav glas i da je ne mogu umiriti.
    Morwen

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad će me možda netko optužit da opet filozofiram, ali mene uvijek rastuži kad pomislim u kakvom mi to društvu živimo kad se jedini od svih živućih sisavaca sramimo hranjenja djeteta u javnosti onim što je priroda namijenila.
    A istovremeno smo pomalo oguglali na neke totalno bolesne i izvitoperene pojave kao što je npr. krv do koljena na TVu ili totalnu seksualiziranost u društvu i to već u dječjoj dobi. Nisam nikakva konzervativka, dapače, ali ta lagana pedofilija me užasava.
    Poželjno je da žena izgleda seksi, to nam svi časopisi poručuju, ali ako izgleda majčinski (šta god to bilo, valjda bi se mama koja doji tu uklopila), to je izgleda manje poželjno.
    I sve se to savršeno poklapa s teorijom da zapadna civilizacija nije uopće "baby friendly" .
    Sad ovo zvuči zbilja depresivno.
    Evo da popravim dojam pozivam sve srameće mame da se "odsrame" i hrabro podignu majice :D , jer što će se češće takav prizor viđat, to će ljudima postajat prihvatljiviji i normalniji.
    Bdw, i ja sam osjećala nelagodu s prvim djetetom i izbjegavala dojiti vani, ali sam je odlučila pobijediti, jer mi je išlo na živce da mi je nelagodno a ne radim ništa loše.
    Da loše! Najprirodnije i najslađe na svijetu .
    Sad dojimo gdje god se zateknemo ako Hanna traži, a najslađe je uspravno u maminoj marami :D !

Početno

Mi smo prvih par tjedana imali malo srama, a nakon toga je meni jednostavno nešto puklo i rekoh 'ko vas šiša'... :D

Imala sam jedan komentar od neke babetine u kafiću u centru, ali sam je tako fino oprala da se crvenila još pola sata.

Jednostavno sam joj objasnila da mogu ili podojit svoje dijete ili ga pustit da vrišti od gladi, ali u tom ga sklučaju ona može nunat i smirivat jer meni ne pada na pamet.

Onak...idiotski mi je uopće pomislit na to da ga ja mogu umirit, imam sredstvo, ali mu ne dam.

Iako razumijem i cure kojima je neugodno, ali vidim da su one ionako našle sistem koji za njih funkcionira. :wink:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne dojim na frekventnim mjestima zato jer je moja mala previše znatiželjna: povuče dva gutljaja pa se okreće, a iz mene šprica na sve strane :? Baš i nije neka slika dok ja hvatam gazu, držim sisu, nju pridržavam da mi ne ispadne itd.
    Radije ju podojim u autu, parku, nekoj garderobi i sl. - glavno da nam nitko ne prolazi blizu i da nema nekih primamljivih zvukova (npr. lajanje pasa, glazba, trubljenje auta i sl.)

Početno

Ah...Karla ti zvukovi nikad nisu interesirali ako je klopa u pitanju... :D 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije u vezi dojenja na javnom mistu u zagrebu ali evo iz trogira......... za uskrs kad sam bila ja sam malome davala jist kad je trazija bez obzira dal je to u kaficu, na rivi, u setnji i slicno i mogu rec da sam dozivila da su me par zena ( razlicite generacije i sve su bile mame) opomenile da to ne radim dok sam na podrsku i odobravanje u vezi dojenja kako na javnommistu tako i inace sve u vezi dojenja naisla od muskaraca ( od mog tetka, rodaka, susida pa do nepoznatih koji su cekali red za na brod)

ja kad dajem malome jest nista se ne vidi, uvik je to diskretno i takoreci ni ne zna se jel on spava ili sise jer nosim dva gornja dila i uvik i pazim da sve bude u redu.

ono sta me jako iznenadilo je i to da kad sam kod prijateljice nakon crnog rizota kojeg smo jeli na terasi isla podojiti maloga njena mater ( koja ima troje dice) njena sestra ( 2 dice) i moja prija ( jedno dite) su mi rekle da di to dajem malome jest (jer su tu iza kuce bili i njen otac i zet) i da nek odem unutra u sobu nahranit dite jer TO NIJE LIPO ZA VIDIT.
    :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

iskreno receno puno puta sam promislila kako pojedine rode ili forumasice idu u agresivno reklamiranje dojenja i nije mi bilo jasno zasto sve dok nisam otisla doli i susrela se sa svim mogucim preprekama tamo di se covik i najmanje nada da ce na njih naici

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

fortuna, ja sam isto za uskrs u trogiru bila velika atrakcija s dojenjem!!!! beba već 5 mjeseci a još ništa ne jede!!!
    hitno rode u trogir!!!!
    a u centru zgb isto baš često ne vidim mame da doje, tj. nisam nikad vidjela. ali to me ne sprečava da kad se tamo nađemo dojim. u druge ljude ni ne gledam pa me baš briga kako reagiraju. jedino mi neki put poneka bakica kaže:"sreća da imate mlijeka!"

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma tko bi rekao da su Trogir i Split tako blizu? Ja u Splitu praktički nikad nisam imala problema, samo pozitivno! Jedino jedan put, i to kad je Luki bilo cca 20 mjeseci, nakon traumatičnog vađenja krvi na Higijenskom zavodu ja mu u PRAZNOJ čekaoni brzo dam siku smirilicu, a neka laborantica u prolazu mi kaže; gospođo, pa ajte tamo u onu sobu, zašto tu dojite???

A i meni su bakice najjače, često su mi prilazile i pričale da su šestero dice odranile na prsima.... kako je najmlađi dojio do škole... i ostale Rodi normalne stvari.

Početno

Dobro, meni dojenje do škole jednostavno djeluje malo pretjerano, ali svako svome... :wink:

Al htjedoh se pohvaliti na temu Splita i Kaštela...

NITKO me nije pitao, prigovorio, ma ništa...Hodali smo u klokanici, autosjedlaica je bila u prvom planu 80% vremena, dojila sam svugdje čisto zato što mi je tako bilo najjednostavnije...Jedino sam Karla ostavila na čuvanje kćerki od bratića kad sam išla tati na sprovod, ipak maloj bebi nije mjesto na pogrebu...

Još su mi svi govorili kako je to super, a sestrična mi je rekla i da je moj polu-brat dojio kod njene mame skupa s njom jer izgleda da njegova mama ili nije htjela ili nije mogla... :D

A računajte da je to bilo prije nekih 50 godina...kako se sve promijenilo od tad...možete sad zamislit da neka mama koja ne doji svoje dijete za to prepusti drugoj ženi??

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je onaj napad na žene koje ne doje u javnosti ili ne doje nikako prošao jer sam frustracije istresla na zatvorenom forumu...

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh, ja sam samo 10 km udaljena od Splita i vec sam predmet zgrazanja u selu. ja se zezam da su mi sike postale "javno dobro" od kada se rodila lucija, ali me to ni malo ne pogadja da bi me sprijecilo da joj dam dojiti kad god pozeli. kako moji roditelji stoje 2 km udaljeni, normalno je da predvecer otidemo pjeske do njih, i da na ovoj zegi lucija ozedni. dignem je iz kolica, zakacim na siku, pokrijem je majicom i polako setamo, guramo kolica ispred sebe i jedemo. uglavnom me prate zgrozeni pogledi susjeda, a finale je bila jedna poznanica koja mi je otvoreno rekla da sam luda kad "to mogu radit tako po putu, sta maloj ne dam caja da pije akoj je vec zedna..."

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Lutonjice, ja ti zivim iza Traumatoloske, i svaki dan secem po Ribnjaku, Zrinjevcu, Cvjetnjaku, Gornjem gradu, Iblerovom..ma svugdje idemo..ja imam osjecaj da su me SVI vidjeli. Trenutno sam u Vodicama i mogu reci da ljudi ovdje stvarno super reagiraju, svi su razdragani /iako sam primijetila da sve "domace" mame sa malim bebama daju adaptirano na bocicu, cajek i sl., niti jednu nisam vidjela da doji/ - ako skuze sta radimo - jer i ja imam sistem pokrivanja gazom tak da se isto ne kuzi odmah, nije bas ono gola cica u prvom planu. Takodjer sam skuzila da muskarci definitivno pruzaju cesto puta cak i vecu podrsku! Glavna je fora kako reagiraju turisti - mi im dodjemo ko turisticka atrakcija; bulje razdragani, npr. danas na plazi kad sam dojila penzici madjari koji su lezali pored bili su totalno ocarani, cak su se u jednom trenutku i okupili oko mene, Vida i MM /sto je fakat vec bilo malo smijesno/ i nesto pricali na madjarskom , pa sam tak saznala da se na madjarskom djecak kaze KIŠLAJ, tako da citav dan djetence zovemo KIŠLAJ VID. :D By the way, drago mi je da sam potakla mnoge mame da napisu nesto na ovu temu...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uglavnom me prate zgrozeni pogledi susjeda, a finale je bila jedna poznanica koja mi je otvoreno rekla da sam luda kad "to mogu radit tako po putu, sta maloj ne dam caja da pije akoj je vec zedna..."
    :shock: i ostali prikladni smajlići...
    a da joj daš fantu, možda bi djetetu pasalo?? dakle, svašta!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nego, ja nikako ne kuzim kako ubaciti fotkicu moga djeteta tak da se pojavljuje ko svima vama sa strane...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moraš imati malu sliku određene veličine na svom pc-ju.

klikneš gore na vrh strane na Profil i odeš na dno stranice tamo ima uploadanje Avatara tj. te male slike (čak ti piše kolika smije biti)

žajde probaj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    Joj Oriana pa imaš već dva komada, zar te nije prošao taj sram? :D :D :D
    Mamita, je imam dva komada prava - da se cure trgaju za njih
    I obojica obožavaju cike (Luka više ne cica ali ih voli gledati), ali mamu je sram u javnosti i točka..
    Mama je takva

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mamita, imam Mac kompic, ne znam jel to ima neke veze, al nece mi nikako...pitacu MM da on proba.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja isto samo dojim svoju Luciju, koja sada ima 5 mjeseci. Na jvnim mjestima smo se hranile samo par puta, dok je bila manja. Sad nema šanse da je nahranim negdje gdje ima za nju interesantnih stvari. Samo se razgleda okolo a cica joj je onda sporedna stvar.
    Ali smo se zato hranili u gostima, tj. mi odemo s Lucijom u posjetu nekom i taj netko obavezno vidi i mamine cice. Nikad nisam čula neki problematični komentar, svima je to bilo baš simpatično.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anek, ja sam ti odmah prek puta gjure II :D i šetamo po istim mjestima! javi se kad se vratiš za jedno dojenje u paru
    inače, ja ne koristim nikakvu gazu, i sad kad je toplo, a ja hodam naokolo u malim majcama, pol trbuha mi se vidi dok dojim, ali je zara već dovoljno duga i debela i još uvijek doji u poluležećem položaju pa moju golotinju pokrije svojim tijelom :wink: ne znam kak bu to izgledalo kad poželi dojiti sjedeći mi u krilu...
    i nju isto ništa ne zanima dok papa, iako je već dosta velika, tako da je bez problema mogu dojiti i na najprometnijim i najbučnijim mjestima, nema toga što bi njoj odvratilo pažnju od cice...

e da, prošle subote sam bila na jednom vjenčanju u petrovoj crkvi, i bile su jedna mama i curka od jedno 2-3 godine (ne znam baš to najboje procijeniti ). dok su ulazile u crkvu, mala mami kaže: "daj cicu, daj cicu", ja sam se tak raznježila i odmah mi je bilo žao što nisam i ja zaru povela sa sobom. i ljepo su sjele i dojile, a meni srce treperilo do miline

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dojim Lovru gdje god jesam. Jedini uvjet je da mu ne puše na glavu. Tako da smo krstili sve parkove u gradu, kafiće po Tkalči, Jelačićev plac, Cvjetnjak, kafiće po Bogovićevoj. :D :D :D
    Nisam vidjela niti jedan zaprepašteni pogled. Ili nitko nije ništa zamijetio, ili podrazumijeva dojenje pod normalno, ili ga odobrava. :D

A moram priznati da mi je najveći gušt naći se u gradu sa Tweety i Franom i onda nastupa šopanje u paru!!!!!!!!!! :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan u Trstu, sjela ja na jedan zidić kako bih nahranila Lauru. Onih nekoliko ljudi koji su sjedili oko mene brzo su se razbježali, tako da smo neko vrijeme sjedile same. Ljudi su prolazili, neki su se zagledali pa šokirali, a neki su se smiješili. Malo poslije mjesta na zidiću su se ponovno popunila, a jedna curica (3,4 god) je stala ispred nas i dok Laura nije pojela nije skinula pogled. Pitala me je može li i ona probati .

Stvarno nemam nikakvog srama dojiti u javnosti - bilo kuda, cica svuda, ali isto tako ni ne osuđujem mame kojima je to neugodno. Glavno da nam djeca nisu gladna :D !

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da ti je mamma san vec rekla kako mi to radimo u duetu.i to bas po centru.jednom nam se i lutonjica pridruzila.ja sam bila uvjerena da cemo nas tri sa izbacenim cicama sutradan izaci u Jutarnjem.

nakon sto sam prije dva mjeseca izlila punu bocu caja po Franu,jer me bilo sram dojiti u bircu,pa sam trcala sa mokrim djetetom doma,odlucila sam da necu vise cirkusariti,vec cu vaditi cicku di i kad Fran pozeli. zato nam sad setnjce traju i traju,bez stresa kad ce zaplakati,jer papica je uvijek tu,svjeza i na optimalnoj temperaturi.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    uglavnom me prate zgrozeni pogledi susjeda, a finale je bila jedna poznanica koja mi je otvoreno rekla da sam luda kad "to mogu radit tako po putu, sta maloj ne dam caja da pije akoj je vec zedna..."
    :shock: i ostali prikladni smajlići...
    a da joj daš fantu, možda bi djetetu pasalo?? dakle, svašta!!
    ms, ivy, zakon si!
    kako se samo nisam sjetila fante, sigurno bi poslije nje lucija dobro podrigivala :wink:

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

lutonjica, moze!! :wink:

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li je neka od vas - možda Mama san u četvrtak dojila dijete u jednom od kafića (mislim KIC) u Preradovićevoj??

Baš mi je bilo simpa i prvi put sam to vidjela u Zagrebu (jesam u Grazu).

Ja isto dojim vani, ali još nisam ( a mislimda niti neću - malo sam konzerva) u kafiću. Ali scena je bila prekrasna. Nekoliko mama s bebačima je sjedilo za stolom, a jedna od njih je dojila.

Ma vraga neću, ak mi dijete ogladni budem. Ali do sada sam izbjegla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikada nisam vidjela nekoga kako doji na javnom mjestu (osim mene) i zbog toga mi je malo ..... a dojili smo se svagdje. i svakakvih komentara smo čuli, prvi put u kafiću MM je u zemlju htio propasti od srama a sad tia ne smije kmeknuti odmah viče pa dobro hoćeš joj dati sisu..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nanoibeba, na žalost, u KIC-u nisam dojila nikada u društvu više mama. Ali jesam u društvu MM u Escobaru!!!!!! :D Krstila sam i Cvjetnjak, Buldog, Sunce (omiljeno mjesto :D ), itd........

Danas sam opet speeeeeecijaaaaaaaalno uživala sa Tweety i Franom (nakon dugo vremena)............ :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PS Zaboravih nadodati, Nanoibeba, ukoliko ti je neugodno sama započeti, pp-ejaj nam pa se dogovorimo sa Tweety u gradu na vatrenom krštenju!!! :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •